BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Svedmyra

Frimärksvägen 5

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 13430
  • 1056
  • 5352
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina 2:a om 45 kvm. Optimalt boende för både en och två personer. Fina materialval och bra planlösning.

Rymlig hall med parkettgolv och tapetserade väggar i grått. Bra plats för skor och avhängning. Till vänster ligger kök och vardagsrum i trevlig öppen planlösning. Även detta rum har tapetserade väggar i grått och parkettgolv. Ytan är lättmöblerad och här ryms både soffgrupp, tv-möbel och matbord. Köket är snyggt med luckor i grått, vitt kakel och praktiskt diskbänk. Vitvaror såsom spis i vitt med keramikhäll, fläkt i vitt och kyl/frys i vitt. Mycket bra förvaring och arbetsytor då köket löper längs två väggar. Under diskbänk är det även förberett för en fullstor diskmaskin som ryms i ett av de större skåpen. Köket rymmer matplats för ca 4-6 personer. Badrummet har klinkergolv i grått och helkaklade väggar i vitt med grå bord. Här finns toalett, dusch, handfat, överskåp med spegel, tvättmaskin och handdukstork. Sovrummet är stort med målade väggar rogivande grön färg och har vackert parkettgolv. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord och övrig önskad möblering. Mycket bra förvaring i flera garderober. Rummet rymmer även en arbetsplats för den som önskar. Lägenheten har stor fönster som ger ett härligt ljusinsläpp med fina fönsterbrädor i sten. 

Bostaden är belägen i Svedmyra som är ett attraktivt bostadsområde intill gamla Enskede. Svedmyra är ett centralt placerat villaområde med goda kommunikationer i flera riktningar. Från Svedmyra t-banestation tar man sig till Gullmarsplan på 6 minuter och till T-centralen på 15 minuter. I närheten finns flera små mysiga butiker, caféer och restauranger.

Ett boende och område att trivas i!