BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda

Finnboda Parkväg 20D

  • 2 rum och kök
  • 49.5 kvm
  • 3.650.000 kr / Såld
  • 558
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 2a med en fantastiskt balkong i sydvästläge med sol stora delar av dagen och kvällen med sjöglimt. Här bor du i en väldisponerad bostad med bra sällskapsytor. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är stort och ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Köket är välplanerat och erbjuder gott om förvaring och arbetsutrymme samt med matplats för större sällskap. Vitvarorna består av kyl/frys, spis/ugn samt diskmaskin.

Från vardagsrummet når man den fantastiska balkongen som har generösa ytor för större möblemang, grillmöjligheter och odlingsmöjligheter.

Bostaden har ett rymligt sovrum som även har mycket goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Här får man enkelt plats med dubbelsäng  eller annat möblemang om så önskas.

Stort och helkaklat badrum med wc, badkar, handfat, spegelskåp med förvaring, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare.  Välkommen på visning


- Stor och härlig balkong med plats för loungegrupp och odlingsmöjligheter.
- Dag och kvällssol i sydvästläge
- Öppen social planlösning!
- Ett stenkast från vatten och natur med vacker cykel och promenadstråk längs Stockholms inlopp med vacker utsikt över Djurgården.
- Nära till allt, dagis, skolor, restauranger, ICA butik runt hörnet, Sickla Köpkvarter, Nacka Forum, Nackareservatet med härliga motionsspår!
- Utmärkta kommunikationer med buss ca 5-10 min till Slussen (nr 402, 53), Saltsjöbanan, cykelväg till city samt den mycket populära pendelbåten där även SL-kort accepteras ombord!