BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Hornstull

Slipgatan 2

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 12272
  • 1322
  • 2422
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna optimala lägenhet med fri utsikt mot Långholmen och Pålsundet. Tack vare det höga läget bor ni väldigt insynsfritt. Flertalet välbevarade 30-talsdetaljer såsom tidstypiska fönster samsas med en smakfull och varsam renovering.

Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp samt en sänghörna. Köket är perfekt för dig som gillar matlagning med goda arbetsytor och mycket förvaring bakom ljusgråa luckor. Den maskinella utrustningen består av ugn, spis, fläkt, kyl och frys. Delen som idag kan nyttjas som matplats skulle även kunna användas som en separat sovhörna för den som önskar det. Helkaklat badrum som är utrustat med dusch. Gott om förvaringsmöjligheter tack vare den inbyggda garderoben i anslutning till hallen samt plats för mer förvaring i den inre hallen. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett vindsförråd. Lägenheten går att göra om till en smart minitvåa för den som önskar ett separat sovrum (alla stora ändringar måste godkännas av styrelsen).

Brf Slipen 40 är en välskött förening som har många renoveringar bakom sig. Föreningen har en härlig takterass med utsikt över takåsar, Långholmen och Reimersholme.

Vid Bergsunds Strand har du lika nära till stora grönområden och promenadstråk på Långholmen och i Tantolunden som Hornstulls strands glittrande vatten. Under sommarhalvåret har man gångavstånd ner till badplatserna på Långholmen och Tantolunden. Ett par minuter från porten når du även Hornstulls galleria med sitt stora utbud av butiker, prisade restauranger och caféer samt bästa möjliga kommunikationer med både T-bana och flertalet bussar.

Varmt välkomna på visning!