BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hornstull

Bergsundsgatan 4, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 12444
  • 4977
  • 4070
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna mini-tvåa på Bergsundsgatan 4. Högt belägen på tredje våningen finner vi här en smakfull mini-tvåa om 36 kvm som är smakfullt renoverad med optimal planlösning!

Lägenheten är nyligen renoverad med smakfulla materialval och genomtänkte detaljer. Alla ytskickt är målade och golvet i vardagsrum och kök är slipat samt behandlat med hårdvaxolja medan golvet i sovrummet är nyinlagt. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter bakom grå skåpluckor med handtag från Superfront. Köksbänken i Noble Carrara Compositsten ger bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. I anslutning till kök och vardagsrum finns bra ytor till matplats för flera middagsgäster samt gott om plats för soffa samt tillhörande möblemang. Ett fönster med utsikt mot Bergsundsgatan ger ett fint ljusinsläpp tillsammans med balkongdörrarna. Balkongen nås från vardagsrummet och är högt belägen med utsikt ner mot Pålsundsparken. Här finns gott om plats för sittmöbler.

Sovrummet är luftigt och inrymmer utan problem en större säng (i dagsläget står här en 1.40-säng). Ett fönster ger härligt ljusinsläpp. Här finns även en väl tilltagen garderob med gott om förvaringsmöjligheter som är smakfullt inmålad i samma gröna kulör som väggarna.

Badrummet har kaklade väggar och renoverades i samband med stambytet. Här inne återfinns wc, badkar med vikbar duschvägg samt handfat med kommod. Allt är i ett fräscht utförande.