BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsgränd 4, vån 9 av 9

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 14833
  • 720
  • 3895
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen är Liljeholmens bästa tvåa ute till försäljning, som dessutom sällan är till salu. Lägenheten har allt ni kan önska er. Högst upp i huset på våning 9, rymlig balkong med fantastisk sjöutsikt över såväl Trekanten som Mälaren samt med bästa solläge i väster. Tack vare att lägenheten är belägen högst upp i huset så finner ni en takhöjd (2,70) som är högre än standard (2,50) för nyproduktion. Bostaden är belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer. Tunnelbanan ligger ca 70 meter från fastigheten och tar er in till City på 10 minuter.

Ni välkomnas av det ljusa parkettgolvet och de vitmålade ytskikten som ger en ljus och modern känsla. Hallen är välkomnande och rymlig med smart förvaring. I anslutning till hallen ligger badrummet som är mycket smakfullt och modernt inrett.

Väl inne i lägenheten finner ni en delvis öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum. Rummen binds samman av en bardisk som gör att ytorna passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök med ljusa toner och gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl/frys, fläkt samt diskmaskin.

Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med generösa och ovanligt stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Från vardagsrummet ser ni även den fantastiska utsikten mot City. Invid fönstret finns det gott om plats för matbord för stora sällskap. Från vardagsrummet når ni ut till lägenhetens stora balkong om ca 13 kvm. Utsikten från balkongen är oslagbar, ni ser sjön Trekanten, Mälaren och utsikt även in mot City. Här kan man uppleva och njuta, mysig balkonghäng och oslagbara solnedgångar.   

Ljust och stort sovrum här finns det gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt gott om förvaringsmöjligheter. Det finns dessutom redan en inbyggd garderob i sovrummet.

I anslutning till hallen ligger badrummet som är mycket smakfullt och modernt inrett med mycket praktisk tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare.

Ni får inte missa poolen på gården med bästa solläge som erbjuder vackra solnedgångar. Varmt välkomna på visning!