BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen - Bandhagen

Edestavägen 24, 6tr

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 2664
Värdera din bostad

Beskrivning

Gällande visningen, ber vi samtliga spekulanter att föranmäla sitt intresse. På så sätt kan vi fördela visningen och undvika att en större grupp är på plats samtidigt. 

Önskar du ha individuell visning är det möjligt. Vänligen maila ansvarig mäklare för tidsbokning.

Med himlen runt hörnet och strålande utsikt finns detta underbara varma och trevliga hem. Här kan alla årstiderna skådas direkt från bostaden. Bostaden som är belägen högst upp i huset och har stor balkong i soligt syd/västläge med sol stora delar av dagen. Optimalt planerad 2:a som skulle kunna göras som till en 3:a om så önskas. Välkommen hem på visning.

Vardagsrum
Vardagsrum och kök i semiöppen planlösning som ger en härlig känsla av ljus och rymd med dess stora fönsterytor i soliga läge. Från vardagsrummet nås hemmets balkong i soligt syd/västläge med sol större delen av dagen.

Kök
Stort och trevligt kök med stor matplats för ca 6-8 personer. Modernt fint kök med vita köksluckor, vita kakelplattor ovanför den generösa arbetsbänken. Utrustat med kyl/frys, elspis, diskmaskin samt köksfläkt. I köket finns en avfallskvarn installerad.

Sovrum
Stort fint trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och flertalet garderober om så önskas. Från sovrummet nås en rymlig klädkammare med ljusinsläpp från ett fönster.

Sovrum 2
Väggen mellan klädkammaren och sovrummet skulle kunna flyttas och skapa ett till sovrum. Se alternativ planlösning.

Badrum
Stort och fint badrum med vita helkaklade väggar och ljust klinkergolv. Utrustat med wc, badkar, tvättställ, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin.

Förråd
Till bostaden hör ett förråd.

Övrigt
Luftkonditionering finns installerad i lägenheten.