BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 10, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 52.5 kvm
  • Såld
  • 944
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i huset med solig balkong med magisk milsvid fri utsikt över Stockholm. Bostaden ligger med ostört läge och har perfekt planerade ytor med stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar fri utsikt över  takåsarna.

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout med öppen social planlösning och stort sovrum. Här finns välutrustat badrum, platsbyggd garderobsvägg och klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär, utan större insyn. Bostaden har genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata. 

Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger på andra sidan vägen. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Bostaden visas Januari/Februari. Anmäl ditt intresse redan nu. Så återkopplar jag när det blir aktuellt för visning.