BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bohusgatan 35, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • 6.150.000 kr / Såld
  • 2427
  • 687
  • 6075
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en utmärkt 3 rok med balkong i söderläge högst upp i huset med utsikt mot Hammarbybacken. Ni bor dessutom i en solid förening med mycket låg belåningsgrad, garage i huset och i ett familjevänligt område med en stor innergård och Södermalms puls runt knuten. Lägenheten är otroligt välplanerad och har ett alldeles underbart ljusinsläpp!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhäningsmöjligheter och ett underbart ljus då lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck. I anslutning till hallen finner ni ett stort och rymligt kök med gott om plats för middagsbord invid fönstret, här kan ni även njuta av den vackra kvällssolen som når in genom köksfönstret. Här finns även generöst med förvaring bakom vita köksluckor samt gott om arbetsyta. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, diskmaskin, fläkt, diskho och häll. Vidare in finner ni det väl tilltagna vardagsrummet. Det finns gott om plats för större soffgrupp för hela familjen. I detta rum finns även utrymme för ett större middagsbord. Den underbara balkongen i söderläge nås från vardagsrummet. Här finns plats för balkongmöbler och odlingar om så önskas!

Lägenheten har två stora sovrum. Det ena sovrummet används idag som master bedroom och har gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Här finns även garderober i original från byggåret samt ytterligare en garderobsvägg. Det som idag används som barnrum har gott om plats för säng, skrivbord, förvaring samt generöst med lekyta. Från detta rum nås två klädkammare som sväljer en hel del förvaring. 

Badrummet är helkaklat och väldigt fräscht. Här finns tvättmaskin, wc, dusch, kommod, spegelskåp och handdukstork.

Detta är sammantaget en otroligt välplanerad 3 rok med precis allt man kan önska sig. Ni bor dessutom ett stenkast från lummiga och barnvänliga Stora Blecktorns parken och Hammarbykanal, men har även pulsen från restauraner och barer runt om i SoFo en kort promenad bort. 

Missa inte denna visning!