BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Götgatan 130, 1 tr

  • 5 rum och kök
  • 98 kvm
  • Såld
  • 9923
  • 905
  • 8100
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en smakfullt renoverad lägenhet med balkong och två badrum i en barnvänlig förening mitt på Södermalm. Lägenheten är belägen mot den lugna innergården som är fantastisk och är anpassad för barn men också för dig som vill umgås och grilla. Lägenheten är belägen i ett av husen på gården som är helt trafikostört.

Lägenheten har ett smakfullt renoverat kök med exklusiv Carrara marmor, förstärkd spegel som stänkskydd samt vackra detaljer i mässing inspirerad färg. Gott om förvaring bakom vita släta luckor med infällda handtag i mässing inspirerad färg samt helt släta överskåpsluckor. Här finns all maskinell utrustning så som induktionshäll, ugn, micro, dubbel kyl/frys och diskmaskin. Samtliga fyra sovrum har vackra spröjsade dörrar samt fönster mot innergården. Exklusivt renoverade badrum med Carrara klinker i samtliga badrum samt fondvägg i natursten. Ett av badrummen når du via hallen med dusch med glasdörrar, dubbla stenhandfat med bänkskiva i Carrara marmor, vägghängd wc samt vacker klinker marmor samt mässingfärgade detaljer. Nästa badrum når du via köket och är utrustat med badkar, vägghängd wc, stenhandaft samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbord i marmor. Även detta badrum har klinker i marmor samt vackra mässing inspirerade detaljer. Golvvärme och spotlights i båda badrummen. Den härliga balkongen når du från ett av rummen som idag nyttjas som sovrum men kan användas som vardagsrum om så önskas. Gott om förvaring i form av stor klädkammare i anslutning till hallen. Rymlig balkong med vackra och grönskande träd utanför under sommartid.

Sammantaget en välplanerad och renoverad 5:a med en kombination av söders puls utanför porten och lugnet i lägenheten mot innergården!

- Två exklusivt renoverade badrum
- Renoverat kök
- Fyra sovrum med vackert spröjsade dörrar
- Balkong mot innergård
- Fönster mot innergården
- Barnvänlig och stor innergård
- Bra förening
- Optimalt läge på Södermalm

Övrigt

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen 4 rum och kök men disponeras idag som 5 rum och kök.

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt.

Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen.

Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.