BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge centrum

Sjödalsvägen 17

  • 1.5 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 11959
  • 218
  • 2068
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en mycket välplanerad 1,5 rumslägenhet, möjlig 2:a, i ett högt fritt insynsskyddat läge på tionde våningen med en underbar utsikt i omedelbar närhet till populära Huddinge centrum.
Inne i lägenheten möts ni först av en ljus välkomnande hall med bra plats för ytterkläder och skor.
Direkt till höger om hallen ligger det stora rymliga helkaklade badrummet med klinker och golvvärme. Utrustningen består av wc, dusch, handfat med kommod och badrumskåp med spegeldörrar samt tvättmaskin och torktumlare.
Innanför hallen finner ni ett ljust stort vardagsrum med öppen planlösning till köket som ger rymlig känsla. Här finns plats för både soffgrupp och ett rejält matbord för många personer. Det är det stora fönsterpartier som ger en härlig utsikt. Kökets utrustning består av spishäll, ugn, mikrovågsugn, kyl/frys och en integrerad diskmaskin. Det finns en liten skavank på köksbänken som skall fixas i samband med garantibesiktningen.
I anslutning till vardagsrummet finner ni den stora balkongen i mysigt syd-väst-läge med milsvid utsikt där man kan njuta av solnedgången. Balkongen är stor nog för två sittgrupper så här får det plats många.
Bredvid vardagsrummet finns en stor sovalkov som med lätthet kan delas av till ett sovrum. Här finns tre bra garderober och ett städskåp.
Det är ekparkett i hela lägenheten.
Denna lägenhet måste ses och upplevas på plats!