BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Ringvägen 155, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 21449
  • 5508
  • 4519
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna trivsamma lägenhet med en solig balkong belägen mot lugn och trevlig gård. Lägenheten ligger högt upp i vackert 20-talshus och härifrån har man fin utsikt över vackra fasader och takåsar. Generösa fönsterytor i kombination med högt till tak skapar en ljus och luftig atmosfär. Bevarade tidstypiska detaljer som trägolv och spegeldörrar ger lägenheten karaktär. Ett boende att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Härlig atmosfär
Fint vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, säng och övrigt passande möblemang. Från rummet når man via pardörrar lägenhetens mysiga balkong som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. För förvaring finns en klädkammare. Ett rum gjort för umgänge. 

Balkong – Himlen som tak
Rymlig balkong i soligt sydvästläge med gott om plats för bord och stolar. Balkongen ligger högst upp i balkongraden med endast himlen som tak. Här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. 

Kök - Inbjudande och rymligt
Hemtrevligt kök med plats för ett rejält matbord för 6 personer. Matplatsen är fint placerad vid kökets fönster. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis med tillhörande ugn och en spisfläkt. Vitt kakel och ovan bänkytor.

Hall - Möblerbar
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt, där man direkt möts av dess charm och rymd. Hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor.

Separat badrum & toalett
Lägenheten har ett fint badrum med spotlightbelysning, vitkaklade väggar och svart mosaikgolv (plats finns för  tvättmaskin). Toalettutrymmet har även det spotlightbelysning, vitkaklade väggar och svart mosaikgolv. Toaletten är utrustad med wc, tvättställ samt en badrumsspegel.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.