BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Östra Orminge

Storholmsvägen 198

  • 5 rum och kök
  • 109 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Toppfräscht radhus i tre plan. 

Varmt välkomna till detta välplanerade och renoverade radhus i barnvänliga Östra Orminge! Här bor du nära såväl naturen som kommunikationer, skola och butiker. Huset ligger bra till på gården och har ett fritt insynsskyddat läge från altanen. Bostaden har under de senaste åren renoverats till att vara i det skick det är idag med inredd vind. Här finner ni tre rymliga sovrum plus inredd vind med ytterligare ett rum, nytt kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Renoverade dusch- och badrum, välkomnande entréhall samt separat tvättstuga.

Välkomna på visning!

ENTRÉPLAN

Hall
Välkomnande hall med plats för klädavhängning i en öppen och praktisk hall. Trevligt ljusinsläpp från fönster invid dörr. Fint laminat och vitmålade väggar.

Kök med matplats
Rymligt och topprenoverat kök med bra skåpförvaring och arbetsytor som uppmuntrar till matlagning. Fullstor kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin, varmluftsugn och vinkylare. Ljusa luckor och arbetsbänk i snygg går kvartskomposit. Naturlig plats för stort matbord i burspråk med breda fönsterpartier som gör att ljuset strömmar in. Laminatgolv och målade väggar.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in bra med ljus. Plats för stor soffgrupp och annat möblemang. Laminatgolv, målade väggar. Från vardagsrummet når man balkongen i ett fritt insynsskyddat läge.

Duschrum
Renoverat duschrum med dusch, wc, handfat och spegel. Klinker på golv och helkaklade väggar. 

Tvättstuga
Renoverad tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Vask och mindre klädförvaring. 

NEDRE PLAN

Sovrum 1-3
3 st generösa sovrum med plats för dubbelsäng, gott om klädförvaring och skrivbord. Detta är bostadens privata våningsplan. Genomgående snyggt laminatgolv och ljusa väggar.

Badrum
Påkostat och fräscht badrum med golvvärme. Fint badkar med dusch, handdukstork, handfat och wc. Fint klinker på golv och kaklade väggar.

Förråd
Praktisk förråd under trapp där städartiklar får plats och annan bra förvaring. 

VINDSPLAN

Rum 
Fint rum med takfönster. Kan nyttjas som sovrum eller allrum. Bra med plats för klädförvaring där man kan göra en klädkammare. Kan möbleras med vardagsrums möbler eller en stor dubbelsäng. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar.