BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Atlas

Vulcanusgatan 1

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 13356
  • 3792
  • 10562
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid intresse! 

Nu har ni möjlighet att förvärva Atlasområdes finaste gavel-tvåa! Ett inbjudande och välkomnade hem med stora sociala ytor som präglas av många originaldetaljer så som generös takhöjd, djupa fönsternischer och genomgående vackra golv. Detta kombineras med stilsäkra renoveringar i kök och badrum och under senaste åren har hemmet genomgått en omfattande totalrenovering och ändring av planlösning. Med detta sagt har du här ett väl omhändertaget och stilrent hem som renoverats varsamt med hänsyn till byggåret. Bostadens samtliga rum tillförs dessutom fina ljusinsläpp tack vare fönster i två vädersträck. Samtliga fönster (3-glas) är nyligen isolerade vilket gör att lägenheten är extremt tyst och lugn.

Genom rejäl säkerhetsdörr nås bostadens pampiga hall med vacker fiskbensparkett, tapetserade väggar i en sober ljusgrön färg samt gott om plats för avhängning. Mycket god förvaring ges i inbyggd garderob med spegel-skjutdörrar. Vidare från hallen nås lägenhets oslagbara kök och sällskapsrum i öppen planlösning och flertalet stora fönster med djupa nischer i olika former. Rummet är luftig och öppnar upp för flera olika möbleringsmöjligheter. Det nyrenoverade kökKet har full maskinell utrustning där maskinparken består av kyl/frys, diskmaskin, gasspis, ugn samt micro. Snygg bänkskiva i mörk granit och ljusa speglade skåpsluckor med klassiska vitrinskåp. Här ges plats för generöst köksbord vilket skapar en utmärkt plats för umgänge och sociala tillställningar. Sällskapsrummet har plats för större soff-möblemang där man med enkelhet möblerar efter eget tycke. Inbyggd förvaring finns här i två inbyggda original-garderober.

I den andra änden av lägenheten når vi det harmoniska sovrummen som ligger avskiljt från hemmets sociala ytor. Även här erbjuds generösa och luftiga ytor som ger möjlighet till både stor dubbelsäng och annat önskat möblemang. Stilrena, platsbyggda garderober längs ena väggen är den ultimata lösningen för paret med stort behov av förvaring. 

Renoverat badrum samt separat wc som båda nyligen genomgått renovering. Gott om förvaring i form av skåp och hyllor. Badrummet har dessutom bekvämligheten av tvättmaskin.

Läget är oslagbart! Här bor du på en lugn gata bland grönskande förgårdar och vackra 20-talsfastigheter. Undangömt från stadens puls men med direkt närhet till S:t Eriksplans fantastiskt kommunikationer och Rörstrandsgatans rika utbud av mysiga cafeér och omtalade restauranger.

- Perfekt planerade kvadratmeter
- Nyrenoverade ytor med öppen planlösning
- Bekvämligheten av tvättmaskin
- Stabil förening med god ekonomi som har en beslutad avgiftssänkning från april 2020 (redan inräknat i den marknadsförda avgiften) 
- Attraktiv adress i idylliska och mysiga Atlasområdet
- Fantastiska kommunikationer och direkt närhet till St Eriksplan

 

Varmt välkomna på visning av denna oslagbara tvåa!