BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 130

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 13402
  • 756
  • 1933
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden, föreningen och området
Riktigt fin och välplanerad 2:a med inglasad balkong! Balkongen blir till ett extrarum under sommarhalvåret och stoltserar med härliga soltimmar. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning vilket skapar trevliga ytor för umgänge. Sovrummet har plats för en säng, fåtölj och förslagsvis en byrå. Längs ena väggen i sovrummet finns flera garderober. Badrummet går i en smakfull färgskala och är utrustat med bl.a tvättmaskin och torktumlare. Bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett rymligt vindsförråd som är beläget i grannfastigheten. 

Omtyckt BRF där avgiften har varit densamma sedan första inflytt 2009. Föreningen har bland annat ett övernattningsrum som man kan hyra för långväga gäster. Föreningen har också tillgång till både garageplatser och p-platser utomhus.

Strax utanför porten finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som tar dig till Älvsjö åt ena hållet och åt andra hållet till Telefonplan. Rakt över gatan finns ett charmigt 50-talstorg med bl.a matbutik, restaurang och gym.

Ca 10 min promenadväg bort nås Älvsjö Torg med caféer, restauranger, florist och gym. Älvsjö station är också en knutpunkt vad gäller allmänna kommunikationer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C.

Området är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm