BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Maria

Krukmakargatan 24

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 11657
  • 1174
  • 2849
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en perfekt planerad tvåa invid Mariatorget och Zinkensdamm!

Två trappor upp i huset finner ni en ljus och välplanerad tvåa om 53 kvm. Lägenheten har varsamt renoverats för att behålla den fina 60-talskänslan.

Lägenheten disponeras med ett ljust vardagsrum med fönsterparti längs hela väggen samt fransk balkong. I vardagsrummet finns det gott om plats för en stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt matbord om så önskas. På golvet ligger tidstypisk Årstaparkett och väggarna är ljusa.

Separat kök med mycket förvaringsmöjligheter bakom ljusa skåpsluckor. Här finns plats för ett matbord för cirka 3-4 personer invid fönstret. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, diskmaskin, ugn, infälld mikrovågsugn samt kombinerad kyl och frys.

Sovrummet är stort och luftigt, här ryms med enkelhet en dubbelsäng samt extra möblemang. Väggarna är målade i en sober grågrön ton. På golvet ligger parkettgolv som löper vidare till hallen. En stor garderobsvägg i hallen samt två platsbyggda garderober i sovrummet rymmer mycket förvaring. Helkaklat badrum med badkar, handfat med kommod, spegel, skåp och hylla till förvaring samt wc. Välkomnande hall med plats för avhängning samt skoförvaring. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd. 

Föreningen är mycket stabil och välskött och kan erbjuda allt från en trevlig innergård, garage, gym samt relaxavdelning. Föreningen äger marken. Låga avgifter där värme, vatten, TV samt bredband 100/100 ingår.

Med gångavstånd till Mariatorget, Skinnarviksberget samt Hornstull och ypperliga kommunikationer med tunnelbana, buss och pendeltåg är detta en lugn oas precis runt hörnet från Söders pulserande hjärta. Tvärs över gatan välkomnar Tantolundens grönska med pittoreska kolonilotter, populära motionsstråk och utegym, där du på sommaren kan sola och bada vid Årstavikens bryggor. Runt knuten ligger bland annat populära caféet Fabrique om ni vill köpa hem färskt bröd, Mahalo, Folkbaren och den italienska kvartersrestaurangen Pane Vino.

Varmt välkommen på visning!

- Stora ljusinsläpp
- Välplanerad tvåa med luftiga rum
- Föreningen har garage med 52 p-platser i källaren
- Lugnt kvarter med närhet till Mariatorget, Skinnarviksparken, Tantolunden och Bysistorget.
- Ca 2-3 minuter till T-bana (Mariatorget nedgång Polishuset eller Zinkensdamm)