BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Maria

Brännkyrkagatan 92

  • 1.5 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 25537
  • 739
  • 6728
Värdera din bostad

Beskrivning

På en lugn återvändsgata finner ni denna smakfullt renoverade 1,5:a med 33 omsorgsfullt planerade kvadratmeter. En stor lägenhet på en liten yta. Lägenheten är genomgående i mycket fint skick med genomtänkta renoveringar och smakfulla färgval. Här kan du flytta in direkt!

Lägenheten har en öppen och social planlösning samt en tilltagen takhöjd om 3 meter som skapar extra rymd. Köket är fullt utrustat med inbyggd diskmaskin, spis, ugn, fläkt samt kombinerad kyl och frys. Luckorna är målade i en vacker mörkgrön färg som matchar beslagen i mässing perfekt. Öppna hyllplan erbjuder extra förvaring. Rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp samt matbord för många gäster. Invid vardagsrummet finns en smart planerad sovalkov med plats för bred säng samt garderob för förvaring, möjlighet finns även att utnyttja takhöjden för extra förvaring eller ett sängloft. Lägenheten har både ett helkaklat badrum utrustat med dusch, handfat och handdukstork och en separat helkaklad toalett. I hallen möts man av en trappsats som lyfter lägenheten från bottenplan och erbjuder avhängning och skoförvaring. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Då lägenheten har en avskild sovalkov passar lägenheten bra för såväl en som två personer. Alla fönster vetter mot föreningens innergård vilket gör att lägenheten är väldigt tyst och fri från trafikstörningar. 

Brf Brännis 92 är en välskött förening som äger marken, samt har många renoveringar bakom sig. Föreningen har många dolda tillgångar i form av tre hyresrätter samt två lokaler. Med två nyligen genomförda försäljningar av hyresrätter har föreningen redan fått stora kapitaltillskott. Två trevliga innergårdar med grillplats för medlemmarna.

Här bor ni lugnt och avskilt men samtidigt centralt med Zinkensdamms, Mariatorget och Hornstulls stora utbud av restauranger, barer och butiker alldeles runt knuten. Ett stenkast bort finner ni bland annat den populära kvarterskrogen Pane Vino, café Mahalo och restaurang Häktet. Runt hörnet ligger även vackra Skinnarviksparken med svårslagen utsikt över Stockholm. Goda kommunikationer med Zinkensdamms tunnelbanestation blott några steg från porten samt flertalet busslinjer väldigt nära. För dig som enkelt vill ta dig både söder och norr om stan samt till Arlanda ligger även Södra Stations Pendeltågsstation inom gångavstånd.

- Fina 30-tals detaljer bevarade
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Generös takhöjd
- Förening som äger marken, samt många dolda tillgångar i form av tre hyresrätter och två lokaler
- Mot lugn innergård- Mariatorget, Hornstull och Zinkensdamm runt knuten

Varmt välkomna på visning!