BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga-Älvsjö

Kristallvägen 64, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 11335
  • 444
  • 2811
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett ostört läge, högst upp i huset ligger denna ljusa och väldisponerade 3:a med solig balkong med eftermiddagssol och fri utsikt över gård och skogsparti. Bostaden är verkligen perfekt planerad med två separata ingångar, dubbla badrum samt två stora sovrum, båda med franska balkonger. Generösa sällskapsytor med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt. Sovrummen är rymliga och har plats för både dubbelsäng och arbetshörna. Optimal planlösning för både barnfamiljer och dom med intresse för uthyrning.   

Bostaden har genomgående mycket fina färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Här finns bland annat nymålade väggar, vackra nyanlagda golv och delvis renoverat kök.

Omtyckt område i ett expansivt skede. Här bor du med grönskan inpå knuten och med utmärkta kommunikationer till såväl Telefonplan som Älvsjö station och med närhet till all tänkbar service du kan tänkas behöva i vardagen. En kort promenad bort finns Västberga handel med bl.a Stora Coop, Systembolaget och Rusta. Förskolor- och skolor finns också på nära avstånd.

Älvsjö är områdets huvudcentrum och där hittar du bland annat goda kommunikationer, butiker och serviceutbud. I omedelbar närhet till bostaden finns Solbergaskogen som bland annat har en kulturstig med fornminnen. En kort promenad bort finns också parkleken Kristallen som är ett sant paradis för de små. Där finns bland annat lekland, djurhus, fotbollsplan och snickerihus. På nära avstånd har du också Telefonplan och Midsommarkransen med butiker och trevliga restauranger. 

Generellt om lägenheten

Balkong
Balkong med eftermiddagssol och härlig utsikt över lugn och lummig gård. Här kan man njuta av härliga stunder för både dig och dina vänner under soliga sommarhalvåret. Du når balkongen från vardagsrummet.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp som varar hela dagen. Gott om plats för såväl soffgrupp som stort matbord med plats för vännerna. Här har man underbar fri utsikt över gården.  

Kök
Trevligt och funktionellt kök med goda förvaringsytor bakom gråa köksluckor med vackra bevarade 50-tals detaljer. Här sitter man 4-5 personer med trevlig fri utsikt. Köksutrustning består av elspis med ugn (2018), kyl/frys (2018) samt fläkt (2020). Bra arbetsytor via en praktiskt rostfri diskbänk med vitt kakel ovanför.  

Badrum 1
Trevligt badrum har vita kakelplattor på väggarna med passande grått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch, wc och tvättmaskin. Badrummet har plats för tvättmaskin eller badkar. 

Gäst-wc
Ligger i anslutning till sovrum 2. Här finns grått klinkergolv och vita målade väggar. Utrustningen består av wc och handfat.  

Sovrum
Bostaden har två stora sovrum. Båda ligger i lugn ostört läge med generösa fönsterpartier och franska balkonger som ger härligt ljusinsläpp. Rummen är väldisponerade med plats för dubbelsäng, extra garderober och arbetshörna. Ena sovrummet har även en rymlig klädkammare som säsongens alla kläder.                         

Hall
Här finns två välkomnande och rymliga hallar med praktiskt klinkergolv. Ena hallen har perfekta förvaringsytor med rymlig garderobsvägg med överskåp. Den andra hallen har goda ytor för extra garderober eller arbetshörna.  


Varmt välkommen på visning!