BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Jarlaberg

Landåvägen 71

  • 5 rum och kök
  • 115 kvm
  • Såld
  • 4553
  • 1190
  • 2009
Värdera din bostad

Beskrivning

- Generös uteplats med gräsmatta samt odlingsmöjligheter
- Insynskyddat läge
- Etage
- Generösa sällskapsytor
- Toppskick
- Två st helkaklade badrum
- Nära kommunikationer och vackra gångstråk
- 10 min promenad till Nacka strand samt populära Nyckelviken 


Äntligen saluförs denna etage 5:a i ett absolut toppskick om 115 kvadratmeter. Här bor ni i ett helt insynsskyddat läge och med en magisk och unik uteplats. Bostaden disponerar två st helkaklade badrum, tre rymliga sovrum samt ett mindre sovrum/ arbetsrum och ett stort vardagsrum. Hemmet erbjuder även ett välutrustat kök, där ni finner matlagningsglädje och gott om plats för flertalet middagsgäster. Vardagsrummet leder ut till soldränkt balkong i ett härligt söderläge! Populärt område med närhet till vackra promenadstråk. 10 min promenad till Nacka Strand som erbjuder flertalet restauranger, padelbanor och båtar in till City. Brett shoppingutbud i Nacka Forum som också nås med en kort promenad, likaså Nyckelviken som erbjuder en härlig naturupplevelse!

Interiörbeskrivning:

** HALL **
När man kommer in i bostaden, välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i skjutdörrsgarderob.

** VARDAGSRUM **
Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som leder ut till balkongen. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar.

** KÖK ** 
Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor mörk bänkskiva i sten. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, inbyggd micro och ugn, diskmaskin och induktionshäll. Här finner ni matlagningsglädje!

** SOVRUM & UTEPLATS **
Bostaden har tre stora sovrum och ett mindre sovrum. I master bedroom finns gott om förvaring i den platsbyggda garderoben och här finns plats för en dubbelsäng. Från sovrummet når man bostadens uteplats som ligger i ett värmande söderläge. Uteplatsen ligger i vackert sydostligt läge och har plats för bord med stolar, grill och massa växter/odlingar. 

Bostadens två andra sovrum är även rymliga och lättmöblerade. Här ryms enkelt en större säng och annat möblemang. Det mindre sovrummet har även det plats för en säng samt garderob. 

** BADRUM **
Stilrena och fräscha badrum med golvvärme, mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. Ena badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat, och det andra med dusch och tvättmaskin. Bra förvaring i form av skåp.

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning!