BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Henriksdalsberget

Henriksdalsringen 75

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • 2.650.000 kr Utgångspris
  • 8095
  • 4623
  • 4803
Värdera din bostad

Beskrivning

På Henriksdalsberget finner ni denna mycket fina tvårummare med optimal planlösning och balkong som erbjuder sol från eftermiddag till kväll. Bostaden kan även disponeras som en liten 3a om så önskas. Bostaden ligger i ett perfekt läge med närhet till natur och vatten samt kommunikationer in till City. Detta är en bostad ni inte får missa.

Lägenheten erbjuder allt från stora och luftiga rum, stort kök, lyxigt badrum samt en inglasad balkong i soligt läge. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket välkomnande hallen som erbjuder mycket goda avhängningsytor i form av garderober samt en stor klädkammare som även kan användas som barnrum/kontor.

Från hallen når man de fräscha och välplanerade köket. Köket har mycket goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter.  Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spishäll/ugn samt inbyggd micro.

Bostadens vardagsrum är mycket rymligt och luftigt och här får man plats med allt från större soffgrupp, tv möbler samt matsalsmöblemang. Från vardagsrummet når man den stora och härliga balkongen som ligger i bästa västläge, med sol från eftermiddag till kväll. Här får man enkelt plats med sittgrupp och gröna växter. 

Mycket rymligt sovrum där man får plats med större dubbelsäng. Här har man även rikligt med förvaring i stora garderober.

Bostadens badrum är stort och exklusivt med bubbelbadkar, wc, handfat med spegelskåp, vädringsfönster samt tvättmaskin och torktumlare. Snabbt tillträde är möjligt. 

 

- Mycket välplanerad och rymlig tvåa som även kan disponeras som en liten 3a

- Stor balkong i västläge

- Fräscht kök med bra arbetsytor och förvaring

- Lyxigt badrum med bubbelbadkar

- Stort sovrum

- Goda kommunikationer in till City

- Närhet till matbutik och andra bekvämligheter

- Snabbt tillträde möjligt

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Lägenhetsnummer 9-564-1-0013. Föreningen Brf Svindersvik i Nacka.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.650.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 2 926 kr (Värme, Vatten ingår. Obligatorisk kostnad på 250kr för bredband och kabel tv. ingår ej). Andel i föreningen är 0.30862 %.

Driftskostnad

Totalt 978 kr/mån (11 733 kr/år) varav El 833 kr/mån, Försäkring 144 kr/mån. Driftskostnaderna kan variera från säljare till säljare efter förbrukning. .

Byggår
1971

Uppvärmning
Fjärrvärme

Ventilation
Mekanisk frånluft

Brf Svindersvik i Nacka
På fastigheten finns ett flerbostadshus med 5-7 våningsplan som omfattar 317 lägenheter varav ca 74 upplåts med hyresrätt. Föreningen upplåter även 36 lokaler och 4 garage med totalt 236 garageplatser!

Föreningen är en äkta förening och äger marken.

Till varje lägenhet tillhör ett förråd som är beläget på vinden.

För mer information var god se föreningens hemsida: http://www.svindersvik.se

Kommande/Gjorda renoveringar
Föreningen har inte beslutat om några större renoveringar.

Genomförda renoveringar
2016 -Renovering av hissar
2012-2013 - Renovering av trapphus.
2012-2013 - Ombyggnad av värmesystem.

Stambyte kommer genomföras tidigast år 2022-23.

Kommande avgiftsförändringar
Föreningen har inte några kommande avgiftsförändringar.

Kabel TV
Föreningen har gruppavtal med Telenor. Obligatorisk avgift om 250 kr/mån tillkommer separat på månadsavgiften för TV/bredband/telefoni

Bredband
Föreningen har gruppavtal med Telenor, hastighet 250/100.

Parkering
Föreningen har totalt 236 garageplatser belägna i 4 olika garage.

Garageplats med bur uthyres för 700 kr/månad.
Garageplats utan bur uthyres för 600 kr/månad.

I dagsläget ska det finnas lediga platser. För att hyra en garageplats kontaktar man föreningen.

Gemensamma utrymmen
Det finns tvättstuga i port 95, föreningslokal med bastu och hobbyrum, gästlägenhet (port 107), barnvagns- och cykelrum samt grovsoprum.

Förråd
Säljaren disponerar ett vindsförråd i samma hus.

Ägande i föreningen
Föreningen godkänner ej juridisk person.
Föreningen godkänner delat ägande, med en minsta ägarandel om 5%.

Överlåtelseavgift
1 183 kr betalas av köpare.

Pantsättningsavgift
473 kr

Pantsättningar

Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

På Henriksdalsberget bor du nära södermalm och har en fin utsikt över Stockholm. Här bor man härligt högt och fritt men ändå med promenadavstånd till innerstadens puls. Den stora innergården utgör under sommaren en grön och lummig plats med lekplatser, fotbollsplan, förskola och uteplatser. I området finns även matbutik, restauranger och kemtvätt. Du tar dig hit med bil eller med 53:ans buss. Här finns gott om gatuparkering och garageplatser i olika storlekar. Med endast ett par minuters promenad nås Saltsjöbanan och Nacka/Värmdöbussarna med tät trafik under hela dygnet. I närheten finns fina promenadstråk längs vatten och i fin natur. När det kommer till shopping och restauranger finns Sickla Köpkvarter och Nacka Forum med ett stort utbud av butiker i närheten.