BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Lotta Svärds gränd 9

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 975
Värdera din bostad

Beskrivning

Dubbla balkonger, en mycket smakfull färgsättning och ett underbart ljusinsläpp är vad som kännetecknar det här fina hemmet på Lotta Svärds gränd 9!

Här bor du i en modern bostad som har det där lilla extra. Planlösningen är väl genomtänkt med en alldeles lagom stor hall med gott om garderobsförvaring och lite längre in även en klädkammare. De två rymliga sovrummen ligger avskilda från sällskapsytorna. 
Bostadens största sovrum har ett rofyllt läge med utsikt över balkongen och föreningens trevliga innergård. Balkongen som nås från sovrummet har ett härligt solläge och gott om plats för en utemöbel och planteringar. 
Det något mindre sovrummet är även det i bra storlek och har också ett ostört läge. 

Badrummet är även det smakfullt och går i en modern färgskala.

Layouten mellan vardagsrummet och köket resulterar i trevliga sällskapsytor. Vid behov går det att duka upp ett långbord för många gäster, men även till vardags kan du med enkelhet duka ett bord för 6-8 personer. 
Köket är utformat i vinkel och har gott om skåpförvaring. De vita släta köksluckorna gör sig fint mot den mörka bänkskivan och den maskinella utrustningen i rostfritt utförande. 
Vardagsrummet har plats för en stor soffa, läsfåtölj, växter och en bokhylla. Från kök och vardagsrum så nås bostadens största balkong. Att balkongen är inglasad gör att den går att nyttja under större delen av året.