BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Per Lindeströms väg 76, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 9038
  • 2524
  • 4447
Värdera din bostad

Beskrivning

Näst högst upp i huset finner ni denna otroligt ljusa tvåa med genomgående fina ytskick och parkettgolv i samtliga rum. Lägenheten är väldisponerad med en välkomnande hall alldeles lagom stor med plats för både avhängning samt ytterligare förvaring i form av skjutdörrsgarderob med förvaring hela vägen upp till tak. 

Vardagsrummet är spatiöst med gott om plats för både stor soffgrupp, matbord och tv-möbler. På golvet ligger originalparkett och väggarna är vitmålade. Fönster och utgång till balkong i öst med väldigt lite insyn. Tack vare takhöjden om ca 2,7m känns det otroligt ljust och luftigt. Det rogivande sovrummet ligger i fil med kök och nås från vardagsrummet, här finns plats för både dubbelsäng och sängbord samt garderob. 

Köket är modernt och yteffektivt med ljusgråa skåpsluckor, vit laminatbänkskiva med rostfri diskbänk. Utrustat med induktionshäll, varmluftsugn och kombinerad kyl och frys. Härligt ljusinsläpp från insynsskyddat fönster i söderläge.

Lägg därtill ett helkaklat badrum med handfat, WC-stol, spegelskåp, handdukstork och dusch samt tvättmaskin. 

Sammanfattningsvis en mycket ljus och välplanerad tvåa med välutnyttjade kvadratmetrar. Läget är kanon med bara några minuter från Hammarbyhöjdens tunnelbanestation med matbutik, gymanläggning, 7-eleven, restauranger och caféer. 

Varmt välkommen på visning.