BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - SOFO

Bondegatan 63,4tr

  • 3 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 12846
  • 4372
  • 5598
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna vackra 3:a på Bondegatan 63 med balkong mot lugn innergård på våning 4! Hela lägenheten ligger med rum i fil och samtliga fönster mot gård högt upp i huset med fritt läge. Social bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Flera ursprungsdetaljer finns bevarade från byggåret. Hiss finns.


- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Smakfullt och välutrustat kök
- Högt upp i huset med fritt läge
- Stilrent badrum med tvättmaskin
- Stabil förening som äger marken
- Attraktivt läge ett stenkast från Nytorget och SoFo
- Närhet till brett utbud av restauranger, butiker och service
- Nära till mysiga Vitabergsparken

 

 HALL
Välkomnande hall som öppnar upp mot lägenheten. Klinkers på golv och en direkt anslutning till wc. Från hall/entré nås bra med förvaring med garderober i nära anslutning till köket. Från hallen kommer vi direkt in till det sociala köket med öppen planlösning.

WC
Toalett i anslutning till hallen med handmålat marockanskt kakel på vägg och golv. Ställbar golvvärme samt fläkt.

SOVRUM 1
I anslutning till hallen finner vi bostadens mindre rum med fönster mot innergård. Plats för garderobslösning.

 KÖK
Trivsamt och socialt kök. Bra förvaring i form av både under- och överskåp och platsbyggda hyllor med eluttag. Bra med arbetsytor erbjuds. Maskinell utrustning finns i form av inbyggd kyl/frys, spis med häll, köksfläkt samt diskmaskin. Gott om plats för större sällskap. 

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum som går ihop med köket och med fönster och balkong över föreningens lummiga innergård. Härlig ljust med skyddad insyn och högt i tak. Rummet ger plats för såväl soffa, soffbord, mediamöbel.
Utgång till bostadens härliga balkong mot lugn innergård.

Sovrum 2
Väl tilltaget sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober samt inbyggd klädkammare. Lugnt läge med fönster mot innergård. Ingång till badrum.

BADRUM
Fräscht badrum med kakel på väggar och härlig Höganäsklinkers på golv. Dusch, tvättmaskin, kommod, fuktstyrd fläkt samtställbar golvvärme.  Plats för badkar.

Föreningens ekonomi är god med lån på 3.058 kr/kvm bostadsrättsyta. Föreningen äger marken. Det finns inga planerade avgiftsförändringar (uppgift kontrollerad med 2020-02-27).


Ett fantastiskt boende beläget vid lugnet av Vitabergsparken och Sofia Kyrka, men samtidigt endast ett stenkast från pulsen vid Nytorget, ett av Söders mest trendiga och efterfrågade kvarter mitt i SoFo. Längs Skånegatan och Bondegatan finns ett stort utbud av mysiga restauranger, caféer, barer och butiker. En kort promenad åt andra hållet finns Åsöbergets vackra strövområden med kulturhus, smala kullerstensgator och utsikt över Stockholms inlopp. Närhet till både skola och förskolor.

Läget erbjuder även bra kommunikationer till övriga staden med buss nr 2, 66 samt linje 76 och 3 en bit upp på Renstiernas Gata. En kortare promenad bort finns även tunnelbana vid Slussen, Skanstull och Medborgarplatsen.