BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Segeltorp

Lövdungevägen 3

  • 5 rum och kök
  • 122 kvm
  • Såld
  • 7180
  • 353
  • 14535
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett ytterst välplanerat radhus om 122 kvm, fördelat på 2 plan. Skyddat och lugnt läge vid återvändsplan, högst upp på kullen. Oslagbar utsikt och ingen insyn. Entréplanet är det sociala våningsplanet där man har ett rymligt kök med matplatsdel för ca 6 personer och det stora vardagsrummet har en längst med gående terrass med en helt fantastisk utsikt. Här kan man njuta av eftermiddags och kvällssol. Den öppna utsikten och solnedgångarna härifrån är verkligen utöver det vanliga! Entréplanet inrymmer även stor hall med bra förvaring, tvättstuga innanför kök samt ett badrum med dusch.

En trappa upp har man det övre planet, där man har hela 4 möjliga sovrum och badrum med badkar. Alla rummen ligger i skyddat och lugnt läge utan insyn.

På radhusets entrésida har man en liten fin tomt, belägen i söderläge. Här finns även det tillhörande förrådet. Ytterligare förråd finns i anslutning till den garageplatsen som tillhör och ingår i samfällighetsavgiften.

Närhet till både skola och förskola samt promenadavstånd till T-bana i Fruängen. Natursköna omgivningar i närheten, cykelavstånd till både Långsjön och Gömmaren, underbara platser för både rekreation och bad sommartid och skridsko och skidåkning vintertid (Långsjön).

Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!