BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollarevägen 30, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 14303
  • 1831
  • 5874
Värdera din bostad

Beskrivning

Magisk 2:a en trappa upp med balkong i soligt söderläge i ett av föreningens bästa läge för denna storlek. Bostaden är väldisponerad på sina 46 kvm med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där man samtidigt har utgången till den magiska balkongen som blir en förlängning av vardagsrummet. Balkongen har ett fint läge rakt mot söder med sol hela dagen vilket är ovanligt för denna storlek som oftast bara har förmiddagssol. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten och trevliga restauranger och fik.

- Källarförråd och garage med direktaccess från trapphuset
- Södervänd bostad med sol hela dagen på balkongen
- Ingen insyn
- Stabil förening med fina intäkter från 4 st lokaler som hyr av föreningen
- Gym, Yogastudio, Närlivs, bageri utanför porten
- Två restauranger finns i området och en glassbar
- Kommande ångbåtsbrygga med Vaxholmsbåt och pendelbåt vid vattnet mot Nybrokajen

När man kommer in i bostaden välkomnas man av en generös hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter i intilliggande klädkammare. I hallen ligger fin grå klinker. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer soffa, tv och ett matbord för 4-6 pers med möjlighet för större middagsbjudningar. Från detta utrymme når man bostadens stora balkong med dess fina söderläge. Balkongen är stor nog för både bord, stolar, växter och en liten soffa i ena änden. Här kan ni få en härlig bränna på sommaren och ha trevliga grillkvällar.

Köket erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i ljus laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro och varmluftsugn, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Naturlig och bra matplats för 4-6 pers.

Bostaden har ett stort master bedroom med goda garderobsutrymmen och som rymmer en större dubbelsäng. Från fönstret har ni ingen insyn. 

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med grå vacker klinker på golvet och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch som skärmas av med en glasvägg, handfat, dimmer, komfortgolvvärme samt kombinerad tvätt och torktumlare. Arbetsbänk ovan maskinen och möjlighet till överskåp. 

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.