BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blackeberg

Karen Blixens gata 13

  • 4 rum och kök
  • 107 kvm
  • Såld
  • 10034
  • 952
  • 2699
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna generösa familjebostad! Här bor du på absolut bästa läge med naturreservat utanför dörren som erbjuder fina promenadstråk och bad i Mälaren. På den härliga balkongen i soligt sydvästläge kan du blicka ut över tallskogen och njuta av lugnet.

Lägenheten har en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum på hela trettio kvadratmeter. De tre sovrummen ligger i fil med varandra och det är möjligt att skapa ett fjärde för den som önskar. Det finns två stora badrum och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har påkostade tillval som skivor i svart granit i köket och extra tjocka innerdörrar. Bekvämligheterna är många med tvättmaskin, torktumlare, hiss, stort källarförråd och garage. Huset är byggt av JM som bygger med hög kvalitet och känsla för arkitektur. Föreningen har mycket god ekonomi.

Med endast fem minuters promenad är du i Blackebergs Centrum som erbjuder goda kommunikationer med T-banans gröna linje. Här finns också en välsorterad mataffär, apotek, restauranger och övrig service. Området har många förskolor, grundskola och ett välrenommerat gymnasium.

 

Stora och sociala ytor
Soligt läge
Inglasad balkong
Påkostade tillval
Två stora badrum
Högt upp i huset
Möjlig femma
Goda förvaringsmöjligheter
Gästlägenhet i förening
Brf med god ekonomi
Naturreservat utanför dörren
Strandpromenad & badplats
Flertalet skolor i området