BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ringvägen 124

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 11942
  • 1020
  • 5183
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

På central adress mellan lilla Blecktornsparken och Skanstull hittar du denna nyrenoverade 2:a med genomgående exklusiva materialval med bästa möjliga kombination av innerstadens puls samt Stockholms unika närhet till grönska. Lägenheten disponeras med en avskiljd hall med gott om plats för avhängning och förvaring i garderober. Från hallen nås lägenhetens badrum, sovrum och vardagsrum med öppen planlösning mot kök.

Badrummet är helkaklat med vita, kaklade väggar och carraramarmor på golv. Badrummet är utrustat med infällbara duschväggar i glas, kommod med tillhörande förvaring, golvvärme samt toalett.

Sovrummet finner du privat och separat från lägenhetens sociala ytor med plats med en dubbelsäng, nattduksbord och platsbyggda garderober. Även vardagsrummet nås från hallen och är rymligt och med begränsad insyn mot Ringvägen. Här får du enkelt plats med en större soffgrupp med tillhörande möblemang, samt ett matbord för större sällskap.

Köket i samma rum erbjuder en väl tilltagen förvaring i form av över- och underskåp i hela köket med gott om utrymme vilket även innebär ordentligt med arbetsyta. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, ugn med induktionshäll samt diskmaskin. Bänkskiva med carraramarmor.

Med fönster mot Ringvägen samt Skanstull och Nytorget några minuters promenad bort finner du dig i den perfekta symbiosen med stadens puls medan du hittar grönskan och vattnet runt det andra hörnet.

Föreningen har en trevlig innergård med härligt solläge utrustat med utemöbler för medlemmarnas bruk. Dessutom finns  cykelförråd, barnvagnsrum och ett förråd som hör till bostaden. Tvättstugorna finns i källaren i varje huslänga. Sophus finns på gården samt grovsopor kastas i grovsophuset på gården. Bostadsrättsföreningen har köpt in 12 st pallkragar för odlingsmöjligheter för intresserade medlemmar.

Föreningen Brf Masken är förvaltad av HSB. Föreningen består av 181 lägenheter och 6 lokaler som upplåts som hyresrätter. Föreningen har ett gemensamt upphandlat avtal för bredband 1000/1000. Vidare är föreningen anslutna till ComHem för kabel-TV och basutbud ingår i avgiften.

I den här delen av Södermalm bor du nära till nästan allt med perfekta kommunikationer via buss utanför porten eller T-bana (gröna linjen) från Skanstull någon minuts promenad bort. Utanför huset ligger ICA Lansen och runt knuten finns bageri för den morgonpigge, restaurang Bleck i Lilla Bläcktornsparken och take-away alternativ att inhandla middagen på. Shopping och service finns inne i Ringen köpcentrum och på Åhléns längre upp på Ringvägen.

Varmt välkommen!

- Svårslagen adress med kommunikationer utanför dörren och grönska runt hörnet
- Stabil och välskött HSB förening med låga avgifter och låg belåning
- Nära till Nytorget, restauranger, Blecktornsparken och Hammarby kanal samt närservice
- Hiss i fastigheten
- Bredband 1000/1000 ingår i avgift
- Dolda tillgångar i forma av hyresrätter och lokaler
- Föreningen innehar 52 parkeringsplatser och 156 garageplatser till förmånliga priser
- Charmig och lugn innergård på Bohusgatan