BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Bandhagsplan 11

  • 1.5 rum och kök
  • 43.5 kvm
  • Såld
  • 588
  • 2662
  • 4507
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en ytterst välplanerad 1,5:a om 43,5 kvm. Belägen på vån 3 med härlig utsikt och ingen insyn. Lägenheten är i toppskick, helt nyrenoverad med nytt snyggt kök, nya och slipade ekparkettgolv samt nymålade väggar och tak.

Belägen i lugna Bandhagen centrum, endast ett stenkast till, grönområde, T-bana, ICA-butik, restauranger och trevligt café.

Välkommen på visning!

 

Hall
Välkomnande hall med bra plats för avvägning av ytterkläder samt plats för massor av förvaring i stor klädkammare samt i ett linneskåp och en garderob. Snyggt nyanlagt ekparkettgolv och nymålade vita väggar och tak.

Kök
Perfekt kök med bra arbetsytor, mycket förvaring och en rejäl matplatsdel för 4-5 personer. Nya fina ekparkeettgolv, vitmålade väggar samt helt nytt kök. Gråa luckor kombineras med grå bänkskiva och vitt fasat kakel. Allt passar ihop på väldigt fint sätt. Från det stora fönsterpartiet vid matplatsdelen har man ett öppen och fritt läge. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl & frys, integrerad diskmaskin samt spishäll med inbyggnadsugn undertill.

Vardagsrum
Ljust och luftigt rum där man med enkelhet får plats med soffgrupp, sängplats och skrivbord etc. Det fina gamla ekparkettgolvet har slipats upp och väggar och tak vitmålats. Samma stora fönsterparti med härliga läge, som i köket.

Badrum
Helkaklat och stambytt badrum med klinkergolv. Fräscht och bra med WC, handfat, dusch samt förberett för tvättmaskin.