BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsvägen 8A, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en riktig sekelskiftesdröm i skuldfri förening! Här erbjuds åtråvärda attribut som stora sociala ytor, 3,30 m i takhöjd, en pampiga kakelugnar, stort och rymligt kök, balkong med eftermiddags- och kvällssol och mängder av vackra detaljer. Frontläget mot vattnet gör att du kan njuta av sjöutsikten och se båtarna glida förbi.

Bostaden erbjuder underbar karaktär med sekelskiftescharm såsom vackra vitbehandlade trägolv, pardörrar, djupa fönsternischer samt välvda rumshörn vilka gör den här lägenheten till något utöver det vanliga. I det fantastiska köket är det enkelt att njuta av såväl sociala tillställningar som ett bekvämt familjeliv. Lägenheten är totalrenoverad och så gott som sladdlös med infräst el i hela bostaden.

Bostaden är belägen i Liljeholmsvikens vackraste sekelskiftesfastighet, lugnt och ostört läge med 5 minuters promenad till såväl Hornstull som Liljeholmstorget. Mycket populär och skuldfri förening med spännande omgivning där historia blandas med det moderna. Här har man nära till både Liljeholmstorget och Södermalms stora utbud. Stadens kanske bästa kommunikationer med både T-bana, tvärbana mindre än fem minuter bort. Även pendeltåget finns mycket nära. Arlanda når du på 50 minuter med flygbussarna från Liljeholmen.

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall 
Genom vackra pardörrar nås hallen som välkomnar dig in i lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Direkt innanför entrén finns plats för förvaring och avhängning av ytterkläder, och det vackra golvet i Carrarramarmor har underliggande golvvärme. Marmorgolvet övergår i en vacker fiskbensmönstrad parkett som löper vidare in i lägenheten.

Badrum 
Totalrenoverat badrum med stilsäkra materialval. På golvet ligger ett snyggt hexagonformat klinkergolv i matt, mörk kulör medan väggarna är helkaklade i vitt. Det stora fönstret släpper in lyxigt dagsljus och Carrarramarmorn är återkommande i såväl den djupa fönsterbrädan som avställningsytan ovanför handfatet. Badrummet är utrustat med golvvärme, kommod, stor spegel, himmelsdusch bakom glasdörrar, vägghängd wc, handdukshängare samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare från LG. I taket är det dimmerbara infällda spotlights. Ett vägghängt skåp för förvaring finns ovanför tvättmaskinen.

Vardagsrum 
Underbart vardagsrum med en luftig atmosfär som karaktäriseras av den vackra kakelugnen, rummets välvda hörn och de vackra pardörrarna. Utsikten är den bästa, här kan man med fördel njuta av Mälaren från första parkett. Här finns härliga ytor för det stora sällskapet. Ett rum att trivas i året om!

Klädkammare
Från vardagsrummet nås inte mindre än tre klädkammare med plats för all tänkbar förvaring. Samtliga har vita målade väggar och grå heltäckningsmatta på golvet. Två av dem är inredda med Elfa-system.

Kök
Fantastiskt kök i ljusgrå kulör, smakfullt brutet i grönt, vars köksskåp sträcker sig hela vägen upp till taket och skapar mer förvaringsutrymme än de flesta behöver. Den helkaklade väggen med nedpendlad belysning ovan en bänkskiva i Carrarramarmor ger en underbar helhetsbild tillsammans med detaljer i mässing, som blandaren från Tapwell. I köket pryder tapeten ”Seaweed” från William Morris väggarna. Köksutrustningen består av fläktkåpa från Smeg samt induktionshäll, varmluftsugn och mikro från Siemens. Här finns också en integrerad diskmaskin samt kyl/frys.

Sovrum 1
Via vackra pardörrar från vardagsrummet når man bostadens ena sovrum med underbar sjöutsikt. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring (rummet används idag som barnrum). Ljusgrå målade väggar i vacker nyans och vitbehandlat trägolv.

Sovrum 2
Med ostört läge mot gården återfinns bostadens andra sovrum vilket nås via köket. Vackra, välvda hörn skapar en mysig stämning och det finns plats för såväl dubbelsäng som förvaring. Ljusgrå målade väggar i vacker nyans och vitbehandlat trägolv. Härifrån nås balkongen.

Balkong
Underbar balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol. Här kan man i lugn och ro luta sig tillbaka och titta på båtarna som glider förbi.  

Förråd
Till bostaden tillhör nyttjanderätten till ett stort vindsförråd.

Parkering
Föreningen har ett antal parkeringsplatser, till dessa är det separat kö. Nedanför huset finns möjlighet till boendeparkering för 500 kr/mån och det finns även fasta platser att hyra i kvarteret för ca 1 700 kr/mån.