BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Rosterigränd 3, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 58.5 kvm
  • Såld
  • 10432
  • 1522
  • 3608
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna smakfulla, moderna och perfekt planerad 2:a med stor balkong med underbar solläge. 
Bostaden är belägen med ostört läge utmed innergården. Här finns stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp. Här finns även utgång till en stor solig balkong som man med fördel kan njuta av solen. 

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har genomgående behagliga färgval med påkostade tillval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med god ekonomi som medfört både avgiftsfria månader och sänkning av avgiften med 15%.

Ni får inte missa poolen på föreningens innergård med bästa solläge som erbjuder vackra solnedgångar. En av de bästa sakerna med denna bostad är direktaccess till dynamiska Liljeholmstorget med gallerians 90 butiker och Stockholms kanske bästa kommunikationer. Tunnelbanan ligger ca 50 meter från fastigheten och tar er in till City på 10 minuter. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum i  öppen planlösning till köket. Rummet har gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Stora generösa fönsterpartier medför rikligt med ljusinsläpp och skapar härlig rymd. 

Balkong - sommarens räddning
Från köket når man en stor solig balkong (10kvm). Här kan med fördel njuta av sommaren i ostört läge. Balkongen löper längs hela bostaden och rymmer mängder med möbleringsalternativ. Här finns plats för såväl matbord, loungemöbler, grill och solstolar. Här kan man med fördel njuta av solen och utsikten, blir det för varmt kan man svalka sig i poolen på innergården. 

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har mycket goda arbetsytor med smakfull marmor som tillval ovanför. Här finns även en köksö som löser alla förvaringsproblem. Köksutrustningen består av rostfri kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, ugn samt inbyggd mikrovågsugn. Allt i rostfritt, påkostat och från Siemens. 

Sovrum - Ostört läge
Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Rummet ligger i ostört läge med stora fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp. Goda förvaringsytor via en platsbyggd garderob.  

Badrum - Smakfull och påkostat
Smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av wc, stor kommod, handdukstork, stor spegel samt dusch med skjutbara duschväggar i glas. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare från Siemens med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför. 

Hall - Rymlig och välkomnande
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett härligt sätt. I hallen finns bra avhängningsytor och gott om förvaring i form av en inbyggd garderob. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd.