BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gullmarsplan - Johanneshov

Grafikvägen 28, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 31 kvm
  • Såld
  • 25060
  • 7676
  • 8022
Värdera din bostad

Beskrivning

På populära Grafikvägen finner ni denna otroligt välplanerade och mysiga etta som med enkla medel skulle kunna bli en optimal tvåa.

Lägenheten är varsamt renoverad och här har man verkligen tänkt till för att utnyttja varenda kvadratmeter på bästa sätt. Här har man allt man kan tänka sig behöva och dessutom med ett otroligt läge invid Gullmarsplan. 
Hallen är precis som resten av lägenheten genomtänkt med mycket bra förvaring i form av hel garderobsvägg med överskåp. På golvet ligger ljusgrå laminatgolv och målade vita väggar.

Allrummet känns ljust och luftigt tack vare stort fönsterparti med en generös takhöjd om ca 2,7m. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Sovalkoven rymmer lätt en dubbelsäng samt skrivbord eller om man önskar fler garderober. Vill man skulle man kunna sätta upp en vägg för att få till ett riktigt sovrum. På golvet ligger fin originalparkett med tapetserade väggar samt målad fondvägg. 

Köket som nås från allrummet är trots sin storlek otroligt välplanerat. Med ypperliga förvaringsmöjligheter bakom ljusgråa luckor och vit kompositbänkskiva med infällda spotlights ovan. Integrerad induktionshäll med kombinerad mikrovågsugn och varmluftsugn samt kolfilterfläkt. Mellan diskho och spis finns kylskåp med frysfack. Väggarna är vitmålade och på golvet vitlaserat massivt furu.

Lägg därtill ett helkaklat badrum med oktagon klinker med svart fog och vitt kakel med grå fog, snyggt och stilrent. Utrustat med WC-stol, handfat, infällbar duschvägg i glas med takdusch, tvättmaskin med förvaringshyllor ovan.

Sammanfattningsvis en mycket trivsam och rymlig etta med fint ljusinsläpp och knappt någon insyn. Stabil och bra föreningen med god ekonomi och de större renoveringar är gjorda. Ett bättre läge finner man dessutom sällan, alldeles perfekt avstånd till Gullmarsplan. Här har du tunnelbanans samtliga gröna linjer, bussar och tvärbana. Man tar sig även lätt till fots eller med cykel till Södermalms citypuls.

Vill man ha privatvisning går det att ordna!
Varmt välkommen på visning.

- Möjlig tvåa
- Endast två minuter från Gullmarsplan
- Gångavstånd till Södermalm
- Snabbt tillträde möjligt
- Nytt kök 2018
- Renovering av badrum 2018
- Nya golv i hall och kök 2018
- Målning av väggar i hela lägenheten 2018