BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Eva Bonniers gata 27

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld
  • 9816
  • 651
  • 6754
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Visas 8/3 kl. 12:45-13:15! Ett riktigt ljust och fint hem väntar här på Eva Bonniers gata 27 i populära Riksbyggen Brf Tre Damer! Fönsterpartier i två väderstreck tillsammans med den ljusa färgsättningen gör bostaden riktigt trivsam. Balkongen är rymlig och har ett attraktivt solläge med många soltimmar. Nuvarande ägare har lagt in ett enhetligt parkettgolv i hall, båda sovrummen och vardagsrummet. I hallen finns också två garderobsväggar med praktiska skjutdörrar. 

Fruängen är ett populärt område och nuvarande ägare har trivts riktigt bra. Som boende här har man närhet till det mesta. På kort gångavstånd finns Fruängen C som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, Systembolaget, gym, mataffärer och bra allmänna kommunikationer i form av t-bana och bussar. I centrum finns också Erssons fisk och deli samt den trevliga butiken Handgjort som tillverkar chokladpraliner, tårtor och bakverk. 

Lite längre bort finns vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag samt trädgårdscaféet Bakfickan.

Vardagsrum 
Det som utmärker det här hemmet är ljusinsläppet och den trevliga planlösningen som har en bra balans mellan sällskapsytor och sovrummen. Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. Rummet har ett ostört läge, från de stora fönsterpartierna har du utsikt över den trevliga balkongen.

Balkong
Balkongen är rymlig och har ett riktigt bra läge med soltimmar från dag till sen kväll, vilket gör den till en naturlig samlingsplats under sommarhalvåret. Här finns plats för bord, stolar och en massa blommor. 

Sovrum 2
I anslutning till vardagsrummet finns det här fina sovrummet som har inbyggda och mycket charmiga originalgarderober. Lugnt läge mot innergården. 

Sovrum 1 
Bostadens största sovrum nås från hallen. Här finns plats för bland annat en dubbelsäng och nattduksbord. Längs ena väggen finns inbyggda garderober. 

Kök 
Riktigt charmigt kök med bevarade köksluckor! Här finns gott om skåpförvaring och bänkyta. Intill fönstret finns plats för ett matbord som rymmer 4-6 personer. Kökets placering gör att solljuset ligger på väldigt fint under eftermiddagarna.  

Badrum
Det helkaklade badrummet går i en ljus färgskala och är utrustat med badkar, handfat med kommod, badrumsskåp och WC. En trevlig detalj är det öppningsbara fönstret.  

Hall
Välplanerad hall med gott om förvaringsmöjligheter. Nuvarande ägare har låtit bygga två garderobsväggar, båda med praktiska skjutdörrar. På samtliga golv, utom kök och badrum, pryder ett enhetligt parkettgolv. Väggarna är ljusmålade.
För de ting som inte ryms i bostaden så kommer de två förråden till användning, båda nås från källaren i samma port.