BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sorunda

Sorundavägen 144

  • 5 rum och kök
  • 3717 kvm
  • 3.795.000 kr Utgångspris
  • 1438
  • 219
  • 16036
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömmer du om huslivet men utan alla måsten? Då har du funnit rätt, här finner ni ett nyckelfärdigt hus med alla kvaliteer som kan tänkas önskas. Ett klart hus till ett fast pris, kan det bli mycket bättre?

Rättstens helentreprenad erbjuder er familj ett kvalitativt hus på ett plan med 3-4 sovrum, härliga sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Allt är verkligen genomtänkt i denna härliga villa, är det något som fattas? Inga problem då kan du själv lägga till tillval för att anpassa huset till just er. Så passa på att förverkliga villadrömmen med allt vad det innebär. Området präglas av fantastisk orörd natur men du tar dig snabbt till Tungelsta för vardagshandlingen på endast 10 min med bil. Hör av er så berättar jag hur vi förverkligar drömmen med ett nyckelfärdigt hus för just er!

Det finns många fördelar med att köpa nyproducerat hus. Du slipper fastighetsavgiften de första 15 åren, ett värde av ungefär 130 000 kr. Du sparar tid, energi och pengar på renoveringar. Ett bra inomhusklimat tack vare höga nybyggnadskrav samt låga låga driftkostnader är några exempel. Vidare finns möjligheten att göra ytterligare tillval så att du själv kan utforma ditt drömboende.

Norra Sorunda präglas av ett vackert natur och lantbrukslandskap med många hästgårdar. Området är populärt för de som vill ha rimligt avstånd mot Stockholm men önskar bo lantligt.
Närmaste tätort med service är Tungelsta norrut eller Spångbro söderut. Ca 4 km söderut ligger ett fint bad vid Grindsjön. Buss 848 trafikerar med Västerhaninge som slutdestination norrut och Nynäshamn via Spångbro söderut. Pendeltågsstationer i närheten är Hemfosa eller Tungelsta.

Vänligen kontakta mäklare för mer information och privatvisning.

Fastighetsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Småhus - Friköpt. 5 rum och kök varav 4 sovrum.

Byggnadssätt

Fasad: Puts. Tak: Betongpannor. Ventilation: FTX System. Vatten och avlopp: Enskilt vatten och avlopp i samfällighet. Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Värmepump med vattenburen golvvärme i samtliga rum.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 3.795.000 kr Utgångspris.

Driftskostnad

Totalt 1 375 kr/mån (16 500 kr/år) varav El 1 000 kr/mån, Vatten/Avlopp 250 kr/mån, Renhållning 125 kr/mån. Driftkostnaderna är uppskattade.