BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Norra Lännersta/Källvägsområdet

Sätervägen 16B

  • 6 rum och kök
  • 167 kvm
  • Såld
  • 27507
  • 3232
  • 8024
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt och fint läge med utsikt över hela området. Här bor du insynsskyddat och ostört från grannar med naturmark som granne på baksidan.  Fastigheten är belägen centralt i Saltsjö-Boo nära kommunikationer dygnet runt, skolor, badsjöar och naturstråk. Välkommen till ett hus med vackra fönsterpartier där ljuset flödar in, fina sällskapsytor och fantastisk baksida där man kan vistas ostört. Gott om plats för förvaring och stort garage om 35 kvm med verkstad. 

- Stort och luftigt hus
- Huset är högt belägen utan någon insyn
- Gott om plats för familjens bilar
- Fristående garage om 35 kvm med verkstad 
- Granne med allmänning och skog
- Några minuter till motorvägsbuss mot Slussen

ÖVRE PLAN

Vardagsrum
Fantastiskt vardagsrum med gott om plats för både matbord och en rejäl soffgrupp. Rummet bjuder på vackra fönsterpartier med ett magiskt ljusinsläpp ut mot den inglasade verandan och balkongen med den vackra utsikten över villaområdet. Mitt i rummet finns en vedeldad braskamin som används flitigt under vinterhalvåret som förhöjer mysfaktorn. Väggarna är vita och på golvet ligger det ekparkett. 

Kök
Ljust och stilrent Härjedalskök med fina umgängesytor. Här finns det gott om plats för förvaring tack vare flertalet köksskåp. Skåpsluckorna är vita. Bänkskiva består av massiv ek och rostfritt stål och ovan denna sitter det gråa kakelplattor. Gott om plats för ett stort matbord och ca 8-10 stolar. Rummet bjuder även här på fint ljusinsläpp i och med burspråket med fönster och skjutdörrspartiet i glas ut mot trädgården samt uteplatsen på husets baksida i rakt söderläge.  Väggarna är målade i grått och på golvet ligger det charmigt parkettgolv. Utrustning: Stor kyl och frys, stor diskmaskin, spishäll och inbyggd varmluftsugn. 

Veranda baksida
Stor veranda rakt i ett soligt söderläge som nås från skjutdörrspartiet i köket eller dörren från master bedroom. Här finns det plats för en matgrupp, ett par solstolar, grill och krukor för plantering. Från uteplatsen tar ni er vidare ut i trädgården. 

Inglasad veranda och balkong framsida
Generös inglasad veranda på gaveln av huset åt väster som fortsätter mot husets framsida där man har balkong med fin utsikt över hela villaområdet. I glasverandan finns plats för matbord för middagar sena sommarkvällar där du kan få värme från infravärmen som är installerad i taket. De glasade partierna går att skjuta åt sidan för att öppna upp. 

Badrum
Generöst badrum med badkar och separat dusch. Badrummet har grå fin våtrumsmatta och fin våtrumstapet i vitt. Plats för förvaring finns i spegelskåpet eller i den breda kommoden under handfatet. Utrustning: Badkar, dusch, wc, handfat, väggfast spegel. 

Sovrum 1-4
Fyra bra sovrum där ett är lite mindre. I de större finns det plats för dubbelsäng, nattduksbord och bra med klädförvaring samt skrivbord. Det lite mindre är ett perfekt barnrum/gästrum/kontor. Två av sovrummen är på övre plan och två på nedre. 

NEDRE PLAN

Entréhall
Luftig hall som är navet av våningsplanet med omedelbar närhet till avhängning för ytterkläder och skor. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar. 

WC/DUSCH
Bra badrum med dusch, handfat och toalett i fräscht äldre skick. 

Groventré/Tvättstuga
Tvättstuga med groventré utrustad med tvättmaskin, torktumlare och vask. Det finns även gott om plats för att hänga tvätt i rummet. På golvet ligger det en linoleummatta och väggarna är målade. Här finns också varmvattenberedaren. 

Allrum
Bra extra vardagsrum med plats för soffa, tv och övrigt möblemang eller varför inte till ett biorum. Går att göra till ett sovrum. Parkettgolv och svarta väggar. 

Klädkammare
Två rymliga klädkammare på entréplanet. 

Trädgården
Den här fastigheten bjuder på en fin tomt i högt läge som innebär att man inte behöver oroa sig för massa insyn. Fastigheten skafttomt som är granne med allmänning/skog. Tomten på baksidan ligger rakt åt ett soligt söderläge, där kommer ni spendera många härliga sommardagar. I trädgården finns det både gräsmatta och berg. Vi finner även jordgubbar, smultron, björnbär, blåbär, äpple, syren och färsk vitlök. 

Garage
I garaget finns det både plats för parkering, förvaring och snickarbänk. 35 kvm.