BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Mockasinvägen 6

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 11883
  • 828
  • 3552
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden, föreningen och området 
Ett riktigt snyggt renoverat kök, ett renoverat badrum och en tilltalande planlösning är vad som utmärker det här hemmet om ytterst välplanerade 48 kvm. Omtyckt BRF med grönskande innergårdar, grillplatser och lekplatser.

En kort promenad bort nås Älvsjö Torg, där finns det mesta man behöver i vardagen - mataffär, gym, cafeer, restauranger, apotek, florist, frisör och andra butiker. Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas.

Lite längre bort i området finns Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch. Ytterligare en bit bort finns Fru Marias bak där du kan stanna till för en fika eller för att inhandla frukostbrödet och på vägen hem stanna och handla en fredagsbukett i blomsteraffären intill. Ytterligare guldkorn i Långbro är restaurangen Aloë med en Michelinstjärna samt restaurangen Rinos Bodega som är belägen i samma byggnad. 

Hall 
En halvtrappa upp i fastigheten nås bostaden. Hallen är alldeles perfekt i storlek med garderobsförvaring längs ena väggen och på motsatt sida finns utrymme för en hatthylla. För de ting som inte ryms i lägenheten så kommer källarförrådet till användning. Källarförrådet som bostadsrättsinnehavaren förfogar över är i samma huskropp. 

Badrum 
I anslutning till hallen finns det smakfullt renoverade badrummet med bland annat härlig golvvärme samt badrumsutrustning från Svedbergs. Badrummet renoverades år 2015 och kvalitetsdokument/våtrumsbevis finns. Det är även förberett för tvättmaskin.

Sovrum
Sovrummet nås från både hall och vardagsrum. Nuvarande ägare har dock valt att ställa en möbel för ingången från hallen och nyttjar i stället ingången från vardagsrummet. Rummet är i bra storlek med plats för säng, nattduksbord, byrå och skrivbord. En 

Kök 
Det snygga köket renoverades år 2016 och köksluckorna går i en modern ljusgrå nyans som bryter av fint mot den mörka bänkskivan, de mörka beslagen och den maskinella utrustningen som är i rostfritt utförande. Två fönster gör köket ljust och trivsamt. Intill det ena fönstret finns plats för ett bord för 2-4 personer. 

Vardagsrum 
Vardagsrummet är rymligt och har plats för soffa, soffbord, skrivbord, bokhyllor och en TV-möbel. 

Balkong 
Från vardagsrummet nås balkongen som blir till ett extrarum under den varmare delen av året. Här finns plats för en utemöbel och blommor. Möjlighet finns att glasa in balkongen.