BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Bastuhöjden

Barnhemsvägen 6

  • 4.5 rum och kök
  • 77 kvm
  • 3.500.000 kr Utgångspris
  • 8210
  • 65
  • 4255
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömboende med smart planlösning med 3 sovrum och ytskikt i absoluta toppskick. Bostad för dig som inte nöjer sig med en renoverad bostad utan också vill ha påkostade och hållbara materialval. Charmigt hem med karaktär där du har en egen ingång och balkong i västerläge.

- Materialval av toppkvalitet
- Vitvaror av märken såsom Gaggenau
- Stenbänkskiva i köket
- Vackert industrigolv i köket med golvvärme
- 3 sovrum med möjlighet att göra ytterligare en sovalkov
- Garanterad parkeringsplats för 500 kr/mån

Hemtrevlig och toppfin bostad i ett lugnt familjevänligt område och välskött förening. En ljus lägenhet med stora fönsterpartier. Stor och luftig balkong åt västerläge där du kan koppla av med en kopp te eller varför inte sätta på grillen och avnjuta en middag. Välkomna till er nya drömbostad.

Bostaden är vackert klädd i påkostade materialval med en optimal planlösning med tre sovrum där master bedroom är väldigt generöst. Bostaden har även ett extra rum som kan nyttjas som sovalkov eller kontor. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social öppen planlösning där köket är centralt i bostaden. För den matglade kommer man alltid kunna umgås med sitt sällskap oavsett om de sitter i soffan eller köksbordet. Välplanerade sovrum med plats för säng och klädförvaring. Generöst och påkostat kök. Köket är fullt utrustat maskinellt med, induktionshäll, varmluftsugn, spisfläkt, fullstor side by side kyl/frys och en diskmaskin. Vitvaror av högkvalitativa märken såsom Gaggenau. Gott om förvaring och arbetsytor. Den stora balkongen nås från vardagsrummet. Balkongen kommer användas flitigt under sommarhalvåret och varför inte sätta igång grillen en vinterdag för att avnjuta måltiden i den vackra bostaden. Balkongen kan möbleras med matbord eller lounge möbler och grill.

Perfekt planerat badrum med tvätt- och torktumlare med arbetsbänk och plats för överskåp ovan. Snygg vit kommod med spegel och belysning ovan. Dusch och glasvägg som stänkskydd. Ljust klinker och helkaklade väggar. Badrummet har behaglig komfortgolvvärme.

Bostaden har fin ekparkett som passar perfekt i bostaden med vackert industrigolv i köket med golvvärme. 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 4.5 rum och kök varav 3 sovrum. Lägenhetsnummer 101. Föreningen Brf Bastusjön.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 3.500.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 4 357 kr (Värme, Vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband ingår). Andel i föreningen är 12.98501 %.

Driftskostnad

Totalt 400 kr/mån (4 800 kr/år) varav El 250 kr/mån, Försäkring 150 kr/mån. Antal personer: 4. Driftkostnaderna är uppskattade.

Byggnadsår
2009

Uppvärmning
Bergvärme

Föreningen
Föreningens hus är byggt 2009 och omfattar 8 lägenheter. Det finns gemensamt barnvagnsrum och cykelförråd i källaren.

Föreningen har extra förråd som går att hyra, de kostar 200 kr/månad och betalas halvårsvis i förskott. Kö kan förekomma.

Renoveringar
Inget större underhåll planeras

Tv och bredband
Tv och bredband via Telia, ingår i månadsavgiften.

Gemensamhetsutrymmen
Föreningen har en gemensam uteplats och grillplats nedanför huset

Parkering
Till varje lägenhet finns det en garanterad parkeringsplats för 500 kr/mån på gatan.

Mark
Föreningen äger marken.

Ägande
Juridisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift
1 182,5 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
473 kr.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

 

Bastuhöjden är ett relativt nybyggt område i Skuru beläget invid Bastusjön med mysig badstrand och Skurusundet. Intill ligger Skuruparken med vacker natur, vilket lämpar sig perfekt för trevliga promenader, joggingturer och utflykter. I närheten ligger Skuru Skola med idrottshall och kampspottsklubben Nacka Dojo. Ektorps centrum finns flera matbutiker, restaurang och café samt gym. Letar man efter ett bredare utbud ligger Nacka Forum och Sickla Köpkvarter endast en kort bilfärd bort. Närheten till naturreservatet Nyckelviken med dess underbara strövområden och vatten är en garanterad avkoppling. Här finns stora grönområden, motionsslingor, en lantgård med djur och Herrgård från 1700-talet. Promenadavstånd till Duvnäs med sommarservering på restaurang Koloni där det även finns ett museum och två ateljéer. Besök även restaurang Stazione vid Saltsjö-Duvnäs tågstation, efter en promenad längs vattnet.

 

Kommunikation

 

Väldigt goda busskommunikationer med motorvägsbuss som tar dig till Slussen på cirka 10-15 min.

 

Närservice

 

Nära till ICA Maxi, Forum Nacka med sina 150 butiker och restauranger och Ektorps centrum med restauranger, bageri och närbutiker. I närområdet finns tre skolor, närmast är Skuru skola.