BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Orminge

Ornövägen 12, 4/4 tr

  • 3 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 6533
  • 4173
  • 3400
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus och välplanerad bostad högst upp i huset med fantastisk vy åt väster med sol från förmiddag tills den går ner. Hörnlägenhet med fönster i två vädersträck med fri utsikt från köket. Mysig och generös balkong med värmande sol större delen av dagen. Hiss finns. Måste upplevas på plats!

Fin bostad i bra skick med en optimal planlösning med två välplanerade sovrum. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social planlösning. Välplanerade sovrum med plats för större säng och klädförvaring. Uppfräschat kök i populär originalstomme med spishäll, varmluftsugn, diskmaskin och kyl/frys. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats för 4-6 personer vid fönstret. Generöst vardagsrum med utgång till mysig balkong. I vardagsrummet finns plats för en stor hörnsoffa, tv-möblemang och kontorshörna eller matsalsbord för den som vill. Balkongen är fullt möblerbar och är belägen i ett magiskt västerläge högst upp i huset där du kan samla på dig de D-vitaminer du behöver för att må bra helt utan insyn. Förrådet är väldigt generöst och kan användas som klädkammare, sovalkov eller en mix av bägge delarna. 

Badrummet är i fräscht skick från stambytet. Perfekt planerat med tvättmaskin och yta för förvaring. Vitt handfat, spegelskåp ovan med belysning, badkar, torkskåp och wc. Helkaklade väggar i vitt och klinker på golvet. 

Ekparkett i halva bostaden och ett fint laminat i den andra halvan. Vitmålade väggar och tak.

Bra förening med ett stort bundet kapital som ligger i flertalet hyresrätter som ännu inte är upplåtna. Föreningen har postboxar i entrén och billig parkering. 

- Högst upp i huset!
- Västerläge på balkongen helt utan insyn
- Ingen insyn från någon av fönsterna
- Låg avgift!
- Helkaklat badrum med klinkergolv
- Bara att flytta in
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer