BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Hallebergsvägen 23

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 8380
  • 969
  • 3461
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en rymlig och välplanerad 2:a i Traneberg med optimal förvaring och underbart ljusinsläpp. Charmig balkong med sol fram till tidig eftermiddag! Ostört läge i lugnt område med närhet till badplats och skogspromenader.

Vardagsrummet har stora fönsterpartier vilket ger ett bra insläpp av dagens första solljus. Här finns gott om utrymme för såväl soffgrupp som större matplats. I vardagsrummet finns även tillgång till rymlig garderob. 

Nyligen renoverat och helkaklat badrum med dusch och golvvärme samt kommod och skåp som ger mycket förvaring. Badrummet har dessutom fönster med fint ljusinsläpp. Köket är utrustat med kyl, frys och fläkt samt ny ugn, spis och diskmaskin. Gott om förvaring, arbetsytor och ett härligt ljusinsläpp även här.

Välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som fiskbensparkett och charmiga fönsternischer. Lägenheten har härliga fönsterbrädor i marmor och högt i tak.

Brf Tiveden 1 är en välskött förening med 19 lägenheter, belägen i charmiga Traneberg. Genomgående gott skick på fastigheten och en stadig ekonomi. Föreningen förfogar över en gemensam tvättstuga som är i gott skick. Tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Det finns även cykel- och barnvagnsförråd. Till varje lägenhet finns ett förråd.

- Härlig balkong med trevligt solläge!
- Låg avgift
- Några minuter till tunnelbanan
- Optimal planlösning
- Högt i tak
- Rymligt förråd
- Ostört läge nära Ulvsundasjön


Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustad fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.