BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Orminge

Ormingeringen 36

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 7506
  • 441
  • 2627
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett attraktivt västerläge finner ni denna välplanerade 3:a om 70 kvm. Bostaden har en smart disponering med stora sällskapsytor och bra planerade sovrum. Till bostaden ingår ett externt förråd som ligger på samma våningsplan i trapphuset vilket är väldigt uppskattat då det nyttjas på ett helt annat sätt och mer kontinuerligt. Brf Rubinen har lägst belåningsgrad i området där också allt är inkluderat i avgiften och elförbrukningen kommer på din hyresavi. Det enda som betalas utanför är din egna hemförsäkring. Billigt boende där du slipper massa extra kostnaderna!

Bostaden är smakfullt renoverad med en genomtänkt planlösning med två bra sovrum. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som blir väldigt trivsamt när man har de stora sällskapsytorna som finns. Köket är fullt utrustat maskinellt med spis/ugn, kyl/frys, diskmaskin och spisfläkt. Bra arbetsytor i köket och skåp. En naturlig matplats vid fönstret för 4-6 personer. Balkongen nås från vardagsrummet i ett soligt västerläge. Balkongen är fullt möblerbar. Hallen har gått om förvaring för både kläder och skor i både en klädkammare och en stor skjutdörrsgarderob. 

Badrummet är i fint välhållet skick från stambytet. Perfekt planerat med tvättmaskin och torktumlare. Vitt handfat med spegel ovan med belysning, badkar med dusch och WC. Helkaklade väggar i ljus kulör och en blå plastmatta. 

Till bostaden hör ett externt förråd på ett bekvämt avstånd på samma våningsplan i trapphuset. 

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften även så el-näthandels avgiften, elförbrukningen läggs till på avin. Hemförsäkringen är det enda som betalas separat. Föreningen har fräscha trapphus. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna. 

- Stabil förening, ca 3080 kr lån/kvm
- Billigt boende utan massa tilläggskostnader
- Ljus balkong åt väster
- En av Orminges attraktivaste storlekar, säljs inte så ofta
- Gångavstånd till bussar dygnet runt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Fullt utrustad maskinellt
- Bara att flytta in
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer