BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Alphyddan

Alphyddevägen 33, 4tr

  • 1
  • 38.5 kvm
  • 2.500.000 kr / Såld

Beskrivning

Nu har ni möjlighet att köpa denna fantastiskt fina, ljusa och välplanerade 1a på våning 4 med inglasad balkong i sydvästläge. Här bor du i en trivsam förening med stabil ekonomi och närhet till både natur och stadspuls. Med bussen når du Slussen på endast några minuter. Även tvärbanan finns några minuter bort från bostaden.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den rymliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor och förvaringsutrymmen i form av garderober. Från hallen når man bostadens allrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Allrummet är väl tilltaget och här får man enkelt plats med säng, större soffgrupp och tv-möbler. Härifrån nås den inglasade och möblerbara balkongen. Här njuter du av solen från lunch till solnedgång överblickande Globen och Hammarbybacken. På balkongen finns även indragen infravärme så man kan använda balkongen året om.

Bostadens kök är stort och väl tilltaget och är bevarat i vackra originaldetaljer. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys samt spis/ugn. Matplats för 4-6 sällskap.

Badrummet är fräscht och helkaklat i tilltalande färger. Här finns dusch, wc och handfat med förvaring.

Föreningen är en stabil HSB-förening med mycket bra ekonomi och endast 1856 kr i kvm/lån. 

Alphyddan ligger naturnära och har ett centralt läge med bra kommunikationer. Med buss kan du lätt ta dig in till Slussen på endast 5 minuter och med tvärbanan är du vid Gullmarsplan på 10 minuter. Även tunnelbanans blå linje kommer trafikera Nacka och planeras vara klar 2026. Intill Alphyddan ligger Sickla Köpkvarter där du hittar allt från shopping till mataffärer, restauranger och klätterhall. Även Sicklasjön med badplats och Nackareservatet är bara ett stenkast bort.


- Välplanerad 1a med inglasad balkong i sydväst.

- Väl tilltaget kök i vackra originaldetaljer.

- Närhet till allt!

- Säljaren disponerar ett vindsförråd i huset.