BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högalid

Kristinehovsgatan 5A, 5/5

  • 2 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 12574
  • 17258
  • 7571
Värdera din bostad

Beskrivning

Renoverad och mycket smakfull 2;a med genomtänkt planlösning på Södermalm! Det märks att den nuvarande ägaren inte har lämnat något åt slumpen. Förvaringen är ombesörjd och alla ytor är väl optimerade. Det är en sann lycka att få presentera detta kompletta och inbjudande hem!

Lägenheten ligger allra högst upp med skön utsikt över takåsar. Insynsfritt, privat och ett oslagbart ljus. Planlösningen är öppen, kök och vardagsrum hänger ihop - och det finns ett rymligt sovrum som är bra planerat. Härlig takhöjd 2,65 m, stuckaturer och höga golvlister. Badrummet är ursnyggt och stort. Hallen är inbjudande med massa förvaring. Sa jag att allt är jättefint?!

Varmt välkomna till denna fantastiska bostad!

Lägenheten disponeras enligt följande:

Väl inne i i lägenheten, välkomnar en hall som gör en positivt överraskad. Luftig och med avhängningsmöjligheter till vänster innanför dörren. Målade väggar som kombinerats med Terazzo kakel, kan det bli bättre? Häng av dig jackan och stig på!

Vardagsrummet är trivsamt med ljusinsläpp från vackra fönster och det fria läget i huset ger en fin kontakt med himlen. Här finns gott om plats för möblering av soffgrupp med tillhörande soffbord. Ett ljust brädgolv ger en neutral bas att inreda efter.

Elegant öppen spis med integrerad vedförvaring. Kan även nyttjas som bokhylla.

Från de sociala ytorna når ni den trevliga och lummiga balkongen i lugnt och soligt läge.

Kök i toppklass! Ett smakfullt och mycket trivsamt kök med rostfria köksluckor. Otroligt snyggt och funktionellt kök med köksö i centrum med plats för förvaring och sittplatser. Den maskinella utrustningen består av side by side kyl/frys med ismaskin, en diskmaskin, micro, en induktionshäll med ugn samt en översittande fläkt. Bra kontakt med himlen genom köksfönstret! Ni kan ledigt sitta sex kring matbordet och det går även att ha mingel invid köksön.

Intill vardagsrummet ligger sovrummet även detta rum är ljust med fönsterpartier som släpper in solen. Här finner ni en elektrisk rullgardin. Sovrummet inrymmer gott och väl en dubbelsäng med sängbord. Här finns även inbyggda garderober.

Badrummets färgval är enkla och stilrena med Terazzo kakel och klinker. Skön golvvärme, inbyggda spottar, dusch, wc, handfat, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt:

Plejd system i kök, vardagsrum och hall där man kan slå på belysningen genom mobilen. Lägenheten disponerar ett stort vindsförråd samt ett matförråd. Hiss finns från markplan till lägenheten. Finns cykelförråd samt tvättstuga i huset. Finns möjlighet att göra om bostaden till en trea. Säkerhetsdörr.

Huset ligger ungefär fem minuters promenad från Hornstulls tunnelbana och galleria med alla dess affärer och restauranger.