BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Herrängen

Herrängsvägen 30

  • 7 rum och kök
  • 144 kvm
  • Såld
  • 12568
  • 494
  • 12753
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta verkligen generösa hus på hela 278 kvm i två plan med en friköpt lättskött trädgård i bästa sydvästläge. Här finns gott om möjligheter att verkligen skapa ett drömboende. Vad sägs om ett allrum / gillestuga på 75 kvm på nedre plan som med fördel kan bli ett suveränt lekrum för barnen, eller kanske några extra sovrum. Ett mycket väldisponerat hus med plats för den stora familjen, grönskande och inbjudande trädgård med plats för barnens lek, grönskande odlingar, studsmatta - allt i perfekt läge med sol under hela dagen och mot kvällen. Området Herrängen har närhet till det mesta för en barnfamilj och här är  "Bullerbykänslan" och den hemtrevliga villacharmen påtaglig - bra läge med harmoni för hela familjen. Vad mer kan man önska? 

En lättillgänglig planlösning med 4 generösa sovrum på entréplanet, arbetskök & matplats, och ett vardagsrum med utgång till trädgården och altan i bästa sydvästläge - lättillgängligt och smidigt. Badrum och gäst-wc på detta plan. Ett källarplan med utmärkta möjligheter till 1 - 4 ytterligare sovrum, förvaring samt garage och tvättstuga. Ett stenkast bort i ordets rätta bemärkelse finns buss till både t-bana och pendeltåg, med cykel är du på Södermalm på ca 25 minuter - utmärkta kommunikationer med andra ord.

Lekplatser, Långsjön, skolor, barnomsorg, mataffär, Älvsjöskogen, kommunikationer - allt inom några minuters räckhåll!

TRÄDGÅRDSTOMT – EN EGEN OAS
För att vara en tomt på 896 kvm har man allt det som man kan förvänta sig av en mysig och barnvänlig tomt. Grönskande odlingar och plats finns för barnens lek med gräsytor samt fruktträd att klättra i. Vill man låta sina gröna fingrar få utlopp för blommor och odlingar är det förstås möjligt - en lättskött fin tomt för hela familjen. Plats finns för 2-3 bilar på uppfarten.

*****
ENTRÉPLAN – MYSIGT OCH SOCIALT
*****

Kök
Väldisponerat kök som behöver en uppdatering. Matplats för matbord till ca 4-20 personer. Kanske en mer öppen planlösning mellan kök och matplats kan vara något? Skulle kunna öppna upp till ett än mer socialt plan med plats för stora familjemiddagar och barnkalas. Ett kök med fönster ut mot den härliga trädgården, goda arbetsytor och förvaring. 

Vardagsrum
Ljust fint vardagsrum med stora fönster och utgång till altanen mot trädgården. Vardagsrummet har bra med plats för skön soffgrupp och barnens lek - ett rum verkligen för hela familjen. Valnötsparkettgolv - elegant och snyggt. Öppen spis att njuta framför - harmoni!

Badrum
Ett badrum som verkligen hållit fanan högt i färgval och trend! Badkar, wc och handfat. Mosaik och kakel på väggarna.

Sovrum 1, 2, 3, 4
4 utmärkta sovrum på entréplanet var man har utnyttjat varje kvadratmeter så att rummen är generösa och väl tilltagna med möjlighet till flertal olika möbleringsalternativ. Inbyggda garderober i samtliga rum och med fönster ut mot kringliggande trädgårdar. Ekparkettgolv i alla sovrum. 

Entré & hall
Entrédörren i halvplan så en halv trappa upp finns goda avhängningsmöjligheter och med bra plats för förvaring och kläder. En halvtrappa ner från entréplanet finns källarplanet med möjligheter till förvaring.

*****
NEDRE PLAN - MÖJLIGHETERNAS PLAN
*****

Allrum / gillestuga
På detta plan finns ett stort allrum på hela 75 kvm med öppen spis. Möjligheterna är självklart mycket goda att verkligen förvalta till rum som passar just din familj bäst! I rummet finns öppen spis och på golvet ett ventilerande golv. 

Badrum
Ett generöst badrum från 2008 med bastu, dusch, wc och handfat. Golvvärme och plats finns även för badkar om så önskas. 

Tvättstuga & garage
Utmärkt tvättstuga. 
Ett dubbelgarage med suveräna förrådsmöjligheter. Man skulle kunna disponera om till generationsboende eller ingång för tonåringarna till eget boende. Egen lägenhet med uthyrning ytterligare alternativ.