BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Blackensvägen 1A

  • 1.5 rum och kök
  • 42.2 kvm
  • Såld
  • 10516
  • 1520
  • 893
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en optimalt planerad 1,5:a om 42,2 kvm. Perfekt och öppen planlösning med alkov för säng. Hela lägenheten är i mycket gott skick och har ett underbart ljusflöde genom många och stora fönsterpartier. Trevlig fransk balkong i burspråk, bäst solläge. Utanför ligger en fin och mysig innergård. Närhet till både kommunikationer, service och grönskande villaområde och skog. Stabil förening med god ekonomi och som äger marken. Härlig lägenhet i bästa läge!

Välkommen på visning!

 

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängig av ytterkläder och skor. Mörkbetsat ekparkettgolv (samma i hela lägenheten) och målade vita väggar, delvis ommålat 2018.

Vardagsrum
Den öppna planlösningen mot köket ger lägenheten rymd och det generösa ljusinsläppet genom de fina fönstren präglar lägenheten i positiv bemärkelse. Trevligt burspråk med fransk balkong mot innergården. Fin utsikt och ingen insyn. Från vardagsrummet kommer man till sovalkoven som är avskärmad med halvvägg, plats för stor dubbelsäng. Mycket välplanerad och funktionell alkovdel.

Kök
Stilrent och modernt kök som andas modernitet, renoverat 2010, med vit skåpsinredning, svarta bänkskivor och vitt kakel ovan arbetsytor. Utmärkt skåpsförvaring och goda arbetsytor. Matplats med utrymme för 4-6 personer. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl & frys från Electrolux 2013, integrerad diskmaskin och mikro 2010, spishäll, ugn samt fläkt.

Badrum
Ett mycket fräscht och rymligt badrum med fällbara duschväggar, WC (2017), handfat med kommod undertill och spegelskåp ovan, handdukstork samt tvättmaskin (2017). Helkaklade vita väggar med ljus bård och ljusblått klinkergolv. Ett badrum att verkligen trivas i.