BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Orminge

Ormingeringen 11D

  • 3 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 14130
  • 1452
  • 6024
Värdera din bostad

Beskrivning

Magiskt västerläge mot lugn innergård. Sol från förmiddagen till kvällen. Måste ses på plats! 

Hemtrevlig och toppfin bostad i en stabil och välskött förening. Här bor du i en ljus bostad i gavel. Läget är bra med utsikt och balkong mot en mysig och lugn innergård åt väster dit man kan ta sig för att sola och grilla.

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning med två rymliga sovrum. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social planlösning i och med öppningen mellan kök och vardagsrum. Välplanerat sovrum med plats för större säng, klädförvaring och skrivbord. Rustat original kök med nya vitvaror och en fullstor kyl och en frys. Induktionshäll, varmluftsugn. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats vid köket med plats för 4-6 personer där du enkelt kan dra ut bordet för större festligheter i och med den öppna planlösningen. Balkongen nås från vardagsrummet mot en mysig innergård i ett värmande västerläge med sol från förmiddagen tills den går ner. Balkongen är fullt möblerbar för avkoppling eller en måltid. Det finns en öppning i balkongräcket för att ta sig ner på gräset framför. 

Badrummet är i välhållet skick från stambytet. Förberett för tvättmaskin och torktumlare. Snygg vitt tvättställ, spegel ovan med belysning. Badkar, torkskåp och en wc. Tvättstugan är precis utanför porten med bastu undertill.

Bostaden har genomgående parkettgolv och ljust gråmålade väggar. Till bostaden hör ett källarförråd.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus och postboxar. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna. 

- Inglasad balkong åt ett soligt västerläge
- Bra balkongläge mot en mysig och lugn innergård
- Stabil förening, ca 4172 kr lån/kvm
- Fint skick rakt igenom
- Bara att flytta in
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Gångavstånd till bussar dygnet runt