BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hornstull / Södermalm

Hornsgatan 158A, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 11988
  • 4218
  • 4742
Värdera din bostad

Beskrivning

I pulsen av Hornstull i sekelskiftesfastighet anno 1904, högt upp i huset på våning 4 av 5 hittar ni denna topprenoverade och charmiga pärla med välbevarade tidsenliga detaljer från byggnadsåret såsom stuckatur, takrosetter, speglade dörrar i original och fungerande kakelugn. Lägenheten har de senaste åren renoverats till toppskick där det bara går att flytta in, och som passar utmärkt för både singeln och paret med högt ställda krav.

 

Lägenheten präglas av ljus och rymd tack vare stora fönster och en generös takhöjd om ca 3.10. Lugnt och tyst tack vare det höga läget och 3-glas fönster med utsikt över takåsarna. Bostaden är mycket väldisponerad och har ett lättmöblerat vardagsrum och kök i öppen planlösning med gott om plats för såväl soffmöblering och matbord för 4-6 personer.

 

Stilrent kök med ljusa skåpsluckor i fullhöjd, bänkskiva och stänkskydd i exklusiv carrara marmor och samtliga vitvaror integrerat. Både högskåp och vitrinskåp med öppen bistrokänsla, utmärkta ytor för matlagning i hemmets hjärta. Här har ni även den fungerande kakelugnen som skänker både charm och värme under vinterhalvåret. Fina ytskikt genomgående med slipad och behandlad fiskbensparkett och målade väggar i ljusa kulörer. Rymligt och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderobslösning.

 

Badrummet är även det renoverat och helkaklat med ljusa och exklusiva materialval. Här finns wc, handfat med kommod, takdusch och golvvärme finns installerat. Gott om förvaring i väggskåp och nisch. Hallen inrymmer gott om plats för avhänging samt förvaring i djup klädkammare. Till lägenheten hör även ett källarförråd och säkerhetsdörr finns installerad.

 

Stabil förening med låga avgifter som äger marken och har låg belåningsgrad om endast 895 kr / kvm. Trevlig innergård samt gästlägenhet finns att nyttja för medlemmarna. Här bor ni mitt i attraktiva Hornstull med vattnet runt knuten samtidigt som det är mycket nära till populära restauranger och barer. Direkt utanför porten finns flera livsmedelsaffärer, klädbutiker och inredningsaffärer i Hornstulls galleria och Hornstulls tunnelbana, flertalet busslinjer och flygbussen. För rekreation finns både Tanto, Årstaviken och Långholmen med badplatser, joggingstråk och kajakuthyrning.

 

Här möts charmigt sekelskifte och modernt på bästa sätt, varmt välkommen på visningarna!

- Topprenoverat och inflyttningsklart sekelskiftesdröm på bästa adress!
- Fungerande kakelugn som skänker charm och generös takhöjd om ca 3.10
- Renoverat kök med stilren känsla och samtliga vitvaror
- Lyxigt badrum med takdusch och golvvärme
- Otroligt välplanerad med sovrum som inrymmer dubbelsäng
- Gott om förvaring i garderob och djup klädkammare
- Vackra ljusinsläpp genom stora fönsterpartier som vetter ut mot takåsarna
- Stabil förening i fastighet från 1904, äldre brf med låg skuldsättning och samtliga stora renoveringar gjorda
- Till lägenheten hör ett källarförråd och en gemensam gård med sittgrupper om sommaren
- Toppenläge i Hornstull med restauranger, affärer och samtliga kommunikationer direkt utanför porten