BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hökarängen

Budbärarvägen 73

  • 3 rum och kök med öppen planlösning som med lätthet kan göras till 4 rum och kök (enligt originalritning).
  • 104 kvm
  • Såld
  • 11193
  • 1996
  • 20959
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan till salu! I charmiga Hökarängen hittar du detta trevliga radhus i ett barnvänligt område, byggt i sann 50-talsanda. Här har du omedelbar närhet till natur, lokala butiker och caféer, samt mycket goda kommunikationer till Centrala Stockholm. 

Huset är i 2 plan, beläget i avskilt läge längst in på återvändsgata och har trädgård samt stora träaltaner på både fram och baksida med morgon och kvällssol. Nedre plan med badrum, stort kök och vardagsrum i öppen planlösning erbjuder stora sociala ytor (här finns plats för ytterligare sovrum). Övre plan med två sovrum och WC samt förvaring. Generellt fina ytskikt. Låg avgift i stabil förening med god ekonomi där parkering precis utanför entrén ingår. Välkommen till ett hus med riktig Bullerbykänsla!

ENTRÉPLAN- hela nedervåningen har vattenburen golvvärme
Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring på hatthylla. Målade väggar och klinker på golvet. 

Kök
Rymligt kök med plats för många middagsgäster. Kök med nylackade (2019) luckor i snygg grå nyans. Karaktärsfyllt schackrutigt golv (2020) och målade väggar. Gott om förvaring och arbetsytor. Matbord med plats för 7-8 personer. Utrustat med avfallskvarn (Miljökvarnar), kyl (Husqvarna 2017), frys (Husqvarna 2017), diskmaskin (Bosch), spis (Husqvarna), fläkt ( Franke) och dubbel ho. Bänkskivor i ek och ljus mosaik ovan. 

Vardagsrum
Rymligt rum där du har möjlighet att skapa ett ytterligare sovrum i enlighet med originalritning (se alternativ planritning). Ekparkett på golvet och målade väggar. Utgång till altanen och trädgården på baksidan. Möjliget finns att sätta in braskamin.

Badrum
Helkaklat badrum med golvvärme. Utrustat med WC, dusch, handfat med kommod (2019), handdukstork, tvättmaskin (Husqvarna 2015) och torktumlare (Husqvarna 2015).

Trädgård
Underbar trädgård både på morgon och kväll där du alltid kan hitta såväl sol som skugga efter behag. Ena sidan vetter mot en allmänning och skog där du är helt utan insyn. På båda sidorna har du en stor altan och gräsmatta. I trädgården finns ett familjeäppelträd (Transparens Blanche & James Grivie) som ger rikligt med frukt, en bondsyrén, en vit spirea och en smultron schersmin. El finns på båda sidorna och vattenutkastare på framsidan med slang dragen till baksidan. Dessutom finns goda odlingsmöjligheter i pallkrage och en sandlåda för barnen i solskyddat läge. Föreningen har en gemensam trädgårdsbod med verktyg och gräsklippare.

ÖVRE PLAN- På övre plan finns två karaktärsfulla sovrum med snedtak och takkupa. Enstavs ekparkett (2015) med elburen golvvärme (2006) och målade väggar.

Sovrum 1
Mysig platsbyggd säng (2015) under snedtak med smart inbyggd förvaring. Stort förråd/kattvind med ytterligare plats för förvaring. 

Sovrum 2
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Stor garderobsvägg med skjutdörrar samt två förråd/kattvindar. 

WC
Rymlig WC utrustad med WC och handfat. Klinker på golvet och målade väggar (2017).