BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Högalid

Lundagatan 48A

  • 1 rum och kök
  • 20 kvm
  • Såld
  • 29424
  • 2916
  • 5647
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna optimalt planerade etta, belägen i vackert 30-talshus med utmärkt läge mellan Skinnarviksberget och Högalidsparken. Bostaden ligger med ett fritt läge och har flertalet bevarade attribut från byggåret. Lägenhetens generösa fönsterytor i kombination med högt till tak skapar en ljus och luftig atmosfär.

Lägenheten är välplanerad och allt man kan önska av en etta inryms. Rummet rymmer såväl en soffhörna med tillhörande möblemang, matbord och en sänghörna. Vackert ekparkettgolv samt ljusa väggar. Trevligt disponerat kök som ligger med invid rummet, den maskinella utrustningen består av kyl, ugn, spis och fläkt. Helkaklat badrum som är utrustat med dusch, handfat, wc, spegel samt öppna hyllplan för förvaring. Välkomnande hall med gott om plats för skoförvaring samt avhängning på tidstypisk platsbyggd hatthylla. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

En av Söders mest stabila föreningar, både trivsam och välskött med vacker trädgård. Föreningen har många dolda tillgångar i form av 6 hyresrätter samt 18 hyresrättslokaler. Förutom de vackra, gröna omgivningarna, utsikten över in mot stan och närheten till Södermalmspulsen så erbjuder denna lägenhet mycket mer. Här erbjuds ett fantastiskt ljusinsläpp, väl tilltagen takhöjd och luftiga rum som tillsammans med vackra innergårdar skapar känslan av en lugn oas mitt i staden.

- Fritt läge mot grönska
- Fina originaldetaljer finns bevarade
- Lugnt och mysigt kvarter med vackra, grönskande innergårdar och närhet till Skinnarviksparken, Mariaberget och Hornstull.
- Populär förening med god ekonomi
- Nära T-bana vid Zinkensdamm