BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm Hornstull

Lindvallsplan 4

  • 2.5 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 11279
  • 4773
  • 5023
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt planerad tvåa med balkong med sjöglimt!

Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp samt ett matbord för upp till tio personer. Då rummet ligger i hörnläge har ni tre stora fönster som släpper in ljus från två väderstreck. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar sociala ytor och är perfekt för dig som gillar matlagning. Köket är smakfullt renoverat och rymmer mycket förvaring bakom skåpsluckor som tar tillvara på takhöjden. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, fläkt, stor diskmaskin samt kyl och frys.

Separat sovrum med plats för stor säng och sängbord. Intill sovrummet finner ni hemmets halvrum som kan disponeras som hemmakontor, barnrum eller till förvaring. Från sovrummet når ni den rymliga balkongen med svårslagen utsikt.

Helkaklat badrum som är väldigt rymligt, utrustat med handfat med kommod, två spegelskåp, dusch samt vägghängd toalett. Goda förvaringsmöjligheter tack vare flera garderober. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Väl omhändertagen förening som har många renoveringar bakom sig, samt äger marken.

Här bor ni på attraktiva Lindvallsplan, omringad av vackra fastigheter och omgivningar. Med närhet till många populära kvartersrestauranger samt grönområden och bad vid Långholmen, Reimersholme, Tantolunden och Södermälarstrand finns här allt det bästa Södermalm har att erbjuda. Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje och flertalet busslinjer runt knuten.

En lägenhet som måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

- Underbar balkong med sjöutsikt
- Generös takhöjd
- Social lägenhet med öppen planlösning
- Separat sovrum
- Rymligt och helkaklat badrum
- Mysigt belägen nära Långholmen
- Endast ca tre minuters promenad till T-bana