BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Sofia

Renstiernas Gata 30

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 9583
  • 1431
  • 2962
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Renstiernas gata 30!

Ett stenkast från Nytorget säljs nu en perfekt planerad 30-talstvåa. Tack vare att lägenheten ligger på fjärde våningen samt har stora fönsterpartier är lägenheten väldigt ljus.

Här finns bevarade detaljer från byggåret såsom fiskbensparkett, fönster med djupa nischer och generös takhöjd. Lägenheten disponeras med en välkomnande hall med plats för avhängning och skoförvaring. Ett väldisponerat sovrum med plats för säng samt sängbord. Välplanerat kök som rymmer mycket förvaring bakom ljusa skåpsluckor. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis, ugn, fläkt, kyl och frys. Helkaklat och rymligt badrum som är utrustat med golvvärme, tvättmaskin, dusch, handfat med kommod samt spegel. Två inbyggda garderober samt en inre hall med plats för garderober rymmer mycket förvaring. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett vindsförråd. Lägenheten passar utmärkt för såväl en som två personer.

Väl omhändertagen förening som har dolda tillgångar i form av två hyresrätter samt två lokaler som genererar goda intäkter.

Lägenheten är belägen i trivsamma kvarter i populära SoFo, ett stenkast från Nytorget och Vitabergsparken. Ta del av Söders rika utbud av storstadspuls med restauranger, butiker, caféer och fina promenadstråk. Medborgarplatsens tunnelbanestation runt knuten, och flertalet busslinjer i närområdet.

- Väldigt ljus tack vare det höga läget i huset
- Väldisponerade kvadratmeter med separat sovrum
- Helkaklat badrum med tvättmaskin
- Köket är utrustat med diskmaskin
- Bra och lugnt läge mitt i eftertraktade SoFo
- Stabil förening med god ekonomi

Välkomna på visning!