BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Götalandsvägen 233

  • 3 rum och kök
  • 81.5 kvm
  • Såld
  • 9688
  • 1726
  • 2852
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna välplanerade 3:a om 81,5 kvm med närhet till allt. Belägen i +55-hus i välskött förening. Bostaden karaktäriseras av ljusa, öppna ytor och en enorm uteplats, i bästa solläge. Ligger mot den lugna innergården, uteplatsen blir som ett extra rum på sommaren. Lägenheten är i mycket gott skick, bara att flytta in. Både TV, bredband, värme och vatten ingår i avgiften. På promenadavstånd har man pendeltåget som tar dig till Södermalm på 6 minuter samt brett serviceutbud på Älvsjö torg. Trevligt med fin natur i närheten, både Älvsjöskogen, Solbergaskogen och Långsjön ligger inom gång-cykelavstånd.

Rumsbeskrivning

Hall
Stor och rymlig hall med bra plats för avhängig av ytterkläder samt mycket bra utrymme i intilliggande klädkammare/förråd.Fint ekparkettgolv och ljusa kulörer på väggarna, gäller genomgående för hela lägenheten.

Vardagsrum
Ljust och fint vardagsrum med plats för både rejäl matplatsdel med plats för 6-8 personer och för soffgrupp. Utgång till den fina och stora uteplatsen, ligger i sydvästläge med sol under eftermiddag och kväll. Mycket generösa ytor där man kan ha stora bjudningar. Markis finns installerad. Utanför uteplatsen ligger föreningens fina innergård med sittplatser, gräsmatta, fruktträd och bärbuskar samt en fin lekplats i bortre delen.

Kök
Renoverat kök i toppskick. Fint och ljust kök i lantlig stil, bra arbetsytor och mycket skåp för förvaring. Fullt utrustat med diskmaskin, ugn och mikro i arbetshöjd, induktionshäll samt kyl och frys i fullhöjd, allt i rostfritt utförande, utom diskmaskinen. Bänkskiva i natursten och ljust kakel som stänkskydd. Framme vid fönster, som vetter mot uteplatsen har man en bra matplatsdel för 4-5 personer.

Sovrum 1 
Stort och ljust sovrum som inrymmer dubbelsäng, sängbord och med en fantastisk förvaring i garderobsvägg med 6 garderober. Ingång från vardagsrum.

Sovrum 2
Detta andra sovrum är även det rymligt och inrymmer dubbelsäng, sängbord och plats finns för extra garderober. Ligger i andra änden av lägenheten med ingång från köket.

Badrum
Fräscht badrum med helkaklade väggar och klinkergolv (golvvärme-el). Ljusa färger med vitt klinkergolv, vita väggar samt en fondvägg i ljust grön ton. Badrummet har allt man behöver, badkar, WC, handfat, tvättmaskin med arbetsbänk och skåp ovan, plats finns även för torktumlare.

+55-boende
Denna lägenhet ligger i föreningens +55-hus. Detta innebär minst en av innehavarna måste vara fyllda 55 år vid inflyttande.