BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjöbaden

Ljuskärrsvägen 102, 2/2 tr

  • 3 rum och kök
  • 63.3 kvm
  • Såld
  • 27954
  • 2003
  • 23154
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk bostad där allt är perfekt! Exklusiva materialval i hela bostaden. Måste upplevas på plats. 

Topprenoverad bostad högst upp i huset som dessutom har en balkong i fritt läge. Bättre kan det inte bli för dessa 63 kvadratare. Planlösningen är också optimerad med fina materialval där köket är flyttat för att få till områdets yteffektivaste 3:a. 

- Genomgående exklusive Bricmate i badrummet. Våtrumsintyg finns.
- Genomgående vitpigmenterad fiskbensparkett 
- Nytt och vackert kök med full utrustning
- Öppen planlösning

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning med två bra sovrum. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam planlösning med stora sällskapsytor. Välplanerade sovrum med plats för större säng, klädförvaring och skrivbord. Nytt och stilrent kök som är fullt utrustat maskinellt med, induktionshäll, diskmaskin, spisfläkt, fullstor kyl/frys samt varmluftsugn och micro i bekväm arbetshöjd. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats för 4-6 personer med goda möjligheter att förlänga matbordet vid festligheter. Balkongen nås från vardagsrummet och är fullt möblerbar. 

Badrummet är nyrenoverat. Perfekt planerat med plats för tvättmaskin under arbetsbänk bredvid handfat. Välplanerad duschhörna med dusch-set och plats finns för badkar. Wc och handdukstork finns också. Genomgående exklusiv klinker från Bricmate. Spotlights i taket. Våtrumsintyg finns. 

Bostaden har genomgående Bjelin fiskbensparkett som är vitpigmenterad och målade väggar i ljusgrått. Vitmålat tak. Till bostaden hör ett externt förråd på ca 4 kvm.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna. 

- Optimal 3:a med låg avgift i påkostat utförande
- Högst upp i huset
- Gångavstånd till kommunikationer
- Stabil förening
- Fullt utrustad maskinellt
- Toppskick rakt igenom
- Bara att flytta in
- Gångavstånd till Saltsjöbadens Centrum